Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, uitat de foștii colegi din PSD de ziua lui de naștere

Aniversarea a 58 de ani de viaţă l-a prins pe Liviu Dragnea singur, în închisoare. Pentru că nu i-a putut fi alături, iubita fostului preşedinte al PSD a scris câteva rânduri despre sentimentele pe care le are pentru el... pe internet. Tot acolo au transmis gânduri bune pentru politician şi alţi colegi de partid, care acum nu mai au funcţii de conducere. Pentru noii şefi ai partidului, fostul lider PSD a rămas doar o amintire urâtă.

de Redactia Observator

la 29.10.2020, 23:04

Vezi și
  • Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare în mai 2019.
  • Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Ieri seară, copleşită de emoţii şi de singurătate, Irina Tănase a împărtăşit cu urmăritorii de pe o reţea de socializare un mesaj pentru partenerul ei de viaţă. A postat şi o poză cu ea, aşezată pe canapea, îmbrăcată în halatul lui Liviu Dragnea, cu pisica alături. Irina a mărturisit că îl aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă.

Nu este prima dată când şi-a arătat iubirea şi dorul faţă de politician pe internet. Iar relaţia celor doi pare la fel de strânsă ca înainte de încarcerarea lui Liviu Dragnea. 

De Ziua Îndrăgostiţilor, fostul şef al PSD şi-a surprins iubita cu un buchet de flori pe care aceasta l-a postat imediat pe Instagram. Şi tot acolo a vorbit deschis despre relaţia ei cu Liviu Dragnea. O relaţie blamată de mulţi din cauza diferenţei de vârstă dar, acceptată de familia Irinei.

Tot pe internet i-a transmis şi Carmen Dan o urare aniversară. Fostul ministru de Interne a avut cuvinte pline de reproş la adresa unor colegi de partid care o numesc "omul lui Liviu Dragnea", un apelativ de care se simte mândră.

La sediul social-democraţilor, liderii de azi vor să îl uite pe Liviu Dragnea. Partidul este acum în plin proces de spălare a imaginii, după cum spunea noul preşedinte, Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei: Îmi pare rau că este acolo unde este, nu poti să te bucuri de lipsirea de libertate a niciunei persoane, fie că ţi-este adversar, duşman, om care ţi-a făcut rău. Am citit un mesaj al partenerei, Irina. Mi s-a părut un gest foarte frumos. Ca femeie, am fost emoţionată. Dar ca om politic, spun foarte clar că nu mai avem nicio legătură. Şi, din păcate, nu spun că a vrut, că poate nu a vrut, a scris o pagină neagră a PSD.

Liviu Dragnea este închis la Penitenciarul Rahova, de un an şi jumătate. Mai are de ispăşit încă pe atât după ce, în mai 2019, a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului din Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Liviu Dragnea, uitat de foștii colegi din PSD de ziua lui de naștere