Antena Meniu Search
x

Localităţi rămase fără CURENT ELECTRIC, din cauza rafalelor de vânt! Peste 10.000 de oameni sunt afectaţi în toată ţara

Vremea rea a lăsat fără curent electric zeci de mii de oameni din întreaga ţară. Cea mai gravă situaţie este în Prahova, unde aproape 8000 de consumatori sunt nealimentaţi cu energie electrică, la ora difuzării acestei ştiri.

Vremea rea a lăsat fără curent electric zeci de mii de oameni din întreaga ţară. Cea mai gravă situaţie este în Prahova, unde aproape 8000 de consumatori sunt nealimentaţi cu energie electrică, la ora difuzării acestei ştiri.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova şi Electrica Muntenia Nord, 7.853 de consumatori din 12 localităţi nu beneficiază de alimentare cu energie electrică în condiţiile în care, din cauza zăpezii şi a viscolului, s-au rupt conductoare şi izolatori, iar în unele zone sunt şi copaci căzuţi pe liniile electrice. Un număr de 118 puncte de transformare sunt afectate, 18 echipe ale Electrica fiind pe teren pentru remedierea problemelor.

Un copac doborât de vânt a lăsat aproape 3.500 de consumatori fără curent electric şi în Mureş. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş, sunt întreruperi în furnizarea cu energie electrică în 12 localităţi, fiind afectate 37 de puncte de transformare.

În Vâlcea, peste 700 de consumatori casnici erau nealimentaţi cu energie electrică joi dimineaţa, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

'Potrivit ultimei informări primite de la distribuitorul de energie electrică, la ora 06,00 în judeţul Vâlcea nu erau alimentaţi cu energie electrică 783 de consumatori casnici din patru localităţi din zona de munte. În teren sunt mai multe echipe ale distribuitorului de energie, care acţionează pentru remedierea defecţiunilor', a precizat Cătălin Popescu.

Cel puţin 10 comune din judeţul Neamţ au probleme total sau parţial în alimentarea cu energia electrică din cauza vântului care a afectat liniile de medie tensiune, a transmis de subprefectul Iulian Jugan. Astfel de probleme sunt în comunele Hangu, Grinţieş, Pipirig, Crăcăoani, Dragomireşti, Tupilaţi, Negreşti, Văleni, Boteşti şi Tazlău.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Localităţi rămase fără CURENT ELECTRIC, din cauza rafalelor de vânt! Peste 10.000 de oameni sunt afectaţi în toată ţara