Antena Meniu Search
x

Locatarii unui bloc din Timișoara, evacuați după izbucnirea unui incendiu

Doisprezece locatari, între care şi doi copii, dintr-un bloc din municipiul Timişoara au fost evacuaţi

Doisprezece locatari, între care şi doi copii, dintr-un bloc din municipiul Timişoara au fost evacuaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament, cel mai probabil de la un aparat de încălzit, transmite corespondentul Mediafax.

Incendiul a izbucnit în dormitorul unui apartament dintr-un bloc de pe strada Labirint din Timişoara, cel mai probabil din cauza unui aparat de încălzit.

Fumul gros s-a răspândit imediat pe scara blocului, iar pompierii ajunşi la faţa locului au intervenit pentru evacuarea a 12 persoane, între care şi doi copii. Ulterior, pompierii au stins incendiul.

"Au ars aproximativ 100 de kilograme de haine din acel apartament, au fost deteriorate parchetul şi zugrăveala din apartament. În total au fost evacuaţi zece adulţi şi doi copii. De la noi au intervenit două autospeciale şi a fost şi o ambulanţă, pentru siguranţa celor din zonă”, au declarat reprezentanţii ISU ”Banat”.

În urma incendiului, nicio persoană nu a fost rănită, însă o femeie de 60 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a intoxicat cu fum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Locatarii unui bloc din Timișoara, evacuați după izbucnirea unui incendiu