Antena Meniu Search
x

Video Locomotiva unui tren cu 40 de vagoane s-a făcut scrum pe calea ferată, după ce a luat foc din senin, în Caras-Severin

Locomotiva unui tren încărcat cu cereale a luat foc, în Caras-Severin. Incendiul a izbucnit cu scurt timp înainte de ora prânzului. Mecanicul a fost cel care a sunat la 112 şi a cerut sprijinul pompierilor.

de Redactia Observator

la 04.02.2021, 20:54

Vezi și

Locomotiva a fost distrusă în întregime însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Trenul cu 40 de vagoane plecase din Portul Constanţa şi trebuia să ajungă la Timişoara. Vâlvătaia a distrus şi firele de curent de deasupra liniei iar în momentul de faţă trenurile circulă cu restricţii de viteză în zonă. 

Trenul marfar avea în compunere o locomotivă (împingător) și vagoane de cereale şi circula pe ruta Dr. Turnu Severin - Timișoara.

Trenul de marfă aparținea operatorului privat Tim Rail Cargo.

Circulaţia asigurată auto

Sucursala Regională de Căi Ferate Timișoara a asigurat transbordare auto pe distanța Iablanița – Caransebeș, pentru călătorii aflați în trenurile IR 72-1, care circulă în relația București Nord – Budapesta și IR 73-2, care circulă în relația Budapesta - București Nord.

Cauzele izbucnirii incendiului la locomotiva împingătoare a trenului privat de marfă vor fi stabilite de organele de anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Locomotiva unui tren cu 40 de vagoane s-a făcut scrum pe calea ferată, după ce a luat foc din senin, în Caras-Severin