Antena Meniu Search
x

Video Locuitorii din Iaşi stau la coadă pentru a face grătar pe malul lacului Ciric

Cine se trezește de dimineață, prinde loc la grătar. Malul lacului Ciric, din Iaşi, este locul în care grătarele se încing încă de la primele ore ale zilei.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.07.2021, 10:11

Vezi și
  • O ieşire la lacul Ciric este mai ieftină decât o vacanţă sau un city-break.

Deocamdată nu sunt gata mititeii de pe malul lacului Ciric, dar în următoarele 30 de minute vor fi gata pentru că deja s-au încins grătarele. Cine doreşte să prindă loc la grătar se trezeşte foarte de dimineaţă, chiar şi în weekend, asta pentru că se aglomerează foarte repede zona.

Oamenii ştiu că zona se aglomerează repede, astfel că ajung pe malul lacului încă dinainte de ora 08.00 pentru a fi siguri că prind un loc în foişor sau la unul dintre grătarele amplasate.

Vorbim despre o bătaie mare pe grătare tocmai pentru că sunt mai puţine decât în anii anteriori. După ieşirea din starea de urgenţă, numărul de grătare a fost redus la jumătate. Din acest motiv, oamenii au ajuns ca, la orele prânzului, să stea la coadă pentru a putea face grătar.

O ieşire la lacul Ciric, mai ieftină ca o vacanţă sau un city-break

Oamenii, însă, se înţeleg între ei şi chiar se ajută cu tot ce pot, cu cărbuni, cu lemne, cu tot ce nu au adus de acasă. De asemenea, cei care ajung în zonă la sfârşitul săptămânii, pentru că nu pot să meargă la mare sau la munte, se pot bucura inclusiv de o plimbare pe lac cu barca sau chiar de o partidă de pescuit.

Oamenii susţin că lacul Ciric reprezintă o zonă care îi ajută foarte multe şi îi face să nu simtă că sunt la doi paşi de oraş. În plus, o ieşire în zona respectivă este mai ieftină decât o vacanţă sau un city-break.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Locuitorii din Iaşi stau la coadă pentru a face grătar pe malul lacului Ciric