Antena Meniu Search
x

Luna intră în eclipsă totală şi capătă culoarea sângelui

E momentul să ne pregătim pentru un nou aşa-zis semn al Apocalipsei. Mâine, Luna va străluci în nuanţe apropiate de roşu-sângeriu. Va fi în eclipsă totală, prima dintr-o serie de 4 care vestesc, spun unii prezicători, sfârşitul lumii.

Vezi și

 Pentru cei care cred în astfel de semne, va fi un moment crucial. Pentru ceilalţi va fi, pur şi simplu, un spectacol al naturii.

Luna le va da mâine fiori privitorilor timp de o oră şi aproape 20 de minute. Este prima eclipsă totală de Lună din acest an. Momentul când Soarele, Luna şi Pâmântul sunt perfect aliniate. Iar lumina Soarelui e astfel filtrată de atmosfera Planetei Albastre, încât luna devine sângerie.

Eclipsa de mâine este prima dintr-o serie de patru, numită de astronomi "Tetradă". E un fel de careu de aşi al Lunii. Şi, pe cât de spectaculos este pentru astronomi, pe-atât e de îngrijorător fenomenul pentru unii pastori.

Predicatorul John Hagee a dedicat o carte întreagă fenomenului celor 4 luni sângerii. Spune că este una dintre căile prin care Dumnezeu le transmite oamenilor un mesaj important.

Alţi predicatori cred că Luna Sângerie vesteşte chiar Apocalipsa. Nu sunt teorii în care crede toată lumea. Eclipsa totală de Lună nu va fi vizibilă şi din România.

Vor fi răsfăţaţi doar cei din America de Nord, America de Sud şi Oceania. Următoarea eclipsă din acest an va fi în octombrie, iar în 2015 vor avea loc celelalte două momente care vor completa careul de aşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Luna intră în eclipsă totală şi capătă culoarea sângelui