Antena Meniu Search
x

Video Lungul drum pentru recuperarea mașinii. Un bărbat a crezut că i-a fost furat autoturismul, când de fapt fusese ridicat

Un bărbat din Bucureşti şi-a căutat o săptămână maşina dispărută. A crezut iniţial că a fost furată, însă a aflat apoi că au ridicat-o lucrătorii primăriei. Doar că instituţia nu i-a spus şi unde este automobilul. Aflaţi din următorul material ce trebuie să faceţi dacă va treziţi că maşina a dispărut din parcare.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 06.03.2021, 15:11

Vezi și
  • Lungul drum pentru recuperarea unei mașini ridicate

Marius, proprietarul maşinii: În timp ce îmi plimbam căţelul, am observat că maşina nu mai este în locul de parcare. Am sunat la poliţia rutieră. Aceştia mi-au spus că au primit un fax de la poliţia locală în care datele pe care eu le-am furnizat despre maşină apar că a fost ridicată maşina.

Bărbatul spune că o săptămână întreagă a sunat la toate instituţiile la care s-a putut gândi. Compania de management al transportului l-a trimis la Poliţia Locală. De aici a fost redirecţionat la garda de mediu. A ajuns apoi la Primăria sectorului 4. 

Ce spune Primăria despre această situaţie? 

Primăria are o altă variantă. Spune că autoturismul a fost ridicat pentru că staţiona acolo de luni bune şi făcea imposibilă igienizarea locului de parcare. 

Dacă ne găsim şi noi în aceeaşi situaţie, nu trebuie să ne panicăm. În Bucureşti, există un număr dedicat pentru astfel de situaţii. Dacă maşina noastră a fost într-adevăr ridicată, poliţia naţională ne va informa şi ne vom putea îndrepta apoi către poliţia locală sau către primărie. Este posibil să fim nevoiţi, în anumite localităţi, să plătim şi taxe de ridicare. Acestea pot ajunge chiar şi la 1000 de lei în funcţie de timpul petrecut în parcările autorităţilor locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Lungul drum pentru recuperarea mașinii. Un bărbat a crezut că i-a fost furat autoturismul, când de fapt fusese ridicat