Antena Meniu Search
x

Machiajul şi schimbarea la faţă

Faptul că machiajul schimbă o femeie este deja cunoscut, doar de aceea este atât de folosit, nu? Uneori, transformarea este subtilă

Vezi și

Faptul că machiajul schimbă o femeie este deja cunoscut, doar de aceea este atât de folosit, nu? Uneori, transformarea este subtilă

Alteori, remarcabilă. Iar pentru a demonstra efectul unui machiaj complex, am apelat la un make-up artist care să realizeze o transformare de senzaţie. Modelul ales: Angelina Jolie.

Machiajul nu poate începe fără o cremă hidratantă, urmată de o bază de machiaj consistenă. Pe lângă fondul de ten şi anticearcăn, sprâncenele trebuie conturate ascendent pentru a ridica arcada. Un element definitoriu al fizionomiei Angelinei sunt pomeţii.

Apoi urmează machiajul ochilor. Frumoasa actriţă poartă machiaj "ochi de pisică", definit cu ajutorul fardurilor de pleoape.

Şi iată că am ajuns la cel mai mare atu al Angelinei şi anume, buzele. Dacă nu aveţi buzele identice cu ale ei, nu disperaţi. Există trucuri pentru a le mări, tot cu ajutorul machiajului.

Machiajul este gata. Un mic retuş la păr şi lookul este identic cu cel al Angelinei. Aşadar, machiajul poate face minuni în ceea ce priveşte aspectul doamnelor. Iar dacă studiază îndeajuns trăsăturile şi machiajele vedetelor de peste Ocean, pot arăta exact ca ele. Desigur, e nevoie să stăpânească bine arta conturării feţei şi să ştie să combine culorile în cel mai natural mod posibil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Machiajul şi schimbarea la faţă