Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Cele mai multe penthouse-uri din Capitala sunt inchiriate de straini

Cine sunt cei care detin apartamente de lux? In general, straini, dar sa stiti ca exista si romani care isi permit sa plateasca o chirie de 9.000 de euro doar pentru a vedea Bucurestiul de sus

Vezi și

Cel mai adesea, o un penthouse este inchiriat de angajatii marilor companii ori de diplomati. Obisnuiti cu locuinte generoase, minimaliste si de calitate, strainii inchiriaza adesea spatii luxoase. “Tranzactiile actuale, ma refer la inchirieri, pentru astfel de locuinte de lux se incadreaza intre 3.000 si 9.000 de euro pe luna, iar daca ar fi vorba de o tranzactie de vanzare, acestea valoreaza in momentul de fata intre 600.000 si 1.500.000 de euro”, a explicat Andreia Lewis, reprezentanta unei agentii imobiliare de lux.

Costurile de intretinere a unor astfel de proprietati sunt intre 200 si 500 de euro pe luna. Desi nu sunt tocmai pentru buzunarul oricui, exista o cerere foarte mare pentru inchirierea locuintelor de lux. “In ciuda bugetelor adecvate intre 3.000 si 10.000 pe luna, totusi ne confruntam cu o insuficienta a acestor proprietati de standarde exceptionale”, a adaugat Andreia Lewis.

Inchirierea unui penthouse de 250 de metri patrati, in zona Soseaua Nordului, cu vedere spre parc, este de pana la 6.000 de euro. Acelasi pret de inchiriere este si pentru un penthouse din Dorobanti de 200 de metri patrati. O proprietate luxoasa din zona Kiseleff se inchiriaza cu 5.000 de euro.

Un penthouse de 200 de metri patrati, in cel mai inalt bloc din Capitala, de 25 de etaje, costa peste 300.000 de euro. Insa privelistea de pe terasa de 200 de metri patrati ne ofera posibilitatea de a vedea ce are mai frumos orasul. “Vedem tot Bucurestiul si toate punctele importante ale capitalei, vedem Parcul Tineretului, vedem Casa Poporului, hotelul Intercontinental si toate cladirile care merita vazute”, a spus Andreea Cosma, managerul unei agentii imobiliare.

Cei care cumpara un penthouse in acest bloc, beneficiaza de acces gratuit la spa-ul si la sala de fitness a complexului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Cele mai multe penthouse-uri din Capitala sunt inchiriate de straini