Antena Meniu Search
x

Malaezian căutat de autorităţile din America, prins în România şi predat US Marshals pe Aeroportul Otopeni!

Un cetăţean malaezian în vârstă de 42 de ani, căutat de autorităţile din America pentru spălare de bani, a fost prins de ofiţerii români. Acesta a fost extrădat, astăzi, iar predarea s-a făcut pe Aeroportul Otopeni, malaezianul fiind preluat de agenţi US Marshals.

Un cetăţean malaezian în vârstă de 42 de ani, căutat de autorităţile din America pentru spălare de bani, a fost prins de ofiţerii români.

Acesta a fost extrădat, astăzi, iar predarea s-a făcut pe Aeroportul Otopeni, malaezianul fiind preluat de agenţi US Marshals.

Agenţia Anti-Drog (DEA) din Statele Unite ale Americii a primit informaţii şi date despre implicarea cetăţeanului malaezian în activităţi de spălare a banilor.

"Astfel, în perioada septembrie-decembrie 2016, cel în cauză ar fi tranzacționat sume cuprinse între 20.000 USD și 118.500 USD, din Melbourne - Australia în New York - Statele Unite. În luna aprilie a acestui an, Biroul Naţional INTERPOL al Poliției Române a primit de la INTERPOL Washington cererea de arestare provizorie a acestuia în vederea extrădării, fiind cunoscut faptul că urma să tranziteze România. Cel în cauză a fost reținut de polițiștii români, iar Curtea de Apel București - Secția a II Penală a dispus arestarea provizorie și extrădarea acestuia către autoritățile judiciare americane, în conformitate cu prevederile legislației naționale în materie și ale Tratatului de extrădare dintre România și America", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Malaezian căutat de autorităţile din America, prins în România şi predat US Marshals pe Aeroportul Otopeni!