Antena Meniu Search
x

Mama băiețelului de 6 ani ucis pe trecerea de pietoni vrea să se facă dreptate

La o zi după ce şi-a pierdut singurul copil, ucis pe o trecere de pietoni, în Suceava, mama acestuia nu poate să înţeleagă de ce şoferul care i-a distrus viaţa este liber.

Vezi și

 La o zi după ce şi-a pierdut singurul copil, ucis pe o trecere de pietoni, în Suceava, mama acestuia nu poate să înţeleagă de ce şoferul care i-a distrus viaţa este liber. I-ar fi oferit bani ca alinare, însă femeia vrea un singur lucru. Ca vinovatul să ajungă după gratii.

Luna viitoare ar fi împlinit 6 ani. Dar pentru Mario sfârşitul a venit ieri. Mult prea devreme. Pe o trecere de pietoni, spulberat de un şofer prea grăbit. Mario se întorcea din parc, de la joacă. De mână o ţinea pe verişoara lui, Alina, cea care avea grijă de el. Mai aveau puţin până acasă, dar Mario nu a mai ajuns.

Şoferul nu a reuşit să oprească decât o sută de metri după locul accidentului. Semn că avea viteză. La nici 24 de ore de la teribilul accident, mama îndoliată a mers astăzi la morgă ca să ridice trupul singurului ei copil.

Răpusă de cea mai cruntă durere pe care o poate îndura vreodată o mamă, femeia nu înţelege de ce şoferul nu a fost arestat. Bărbatul de 33 de ani nu a fost de găsit să dea o explicaţie. Este însă cercetat în libertate pentru ucidere din culpă. Dar şi pentru rănirea fetei de 23 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Mama băiețelului de 6 ani ucis pe trecerea de pietoni vrea să se facă dreptate