Antena Meniu Search
x

Mama din Sibiu care-a fost strivită de un TIR, condusă pe ultimul drum

Mama din Sibiu care-a fost strivită de un TIR, de mână cu fiul ei, a fost condusă pe ultimul drum. Silviu nu ştie că a rămas orfan şi întreabă încontinuu de mama lui

Vezi și

Mama din Sibiu care-a fost strivită de un TIR, de mână cu fiul ei, a fost condusă pe ultimul drum. *** Silviu nu ştie că a rămas orfan şi întreabă încontinuu de mama lui

Dar rudele nu au găsit, încă, puterea să-i spună că femeia nu a supravieţuit accidentului înfiorător. Şoferul care nu i-a văzut, pe trecerea de pietoni, regretă ce s-a întâmplat. L-a vizitat pe cel mic la spital şi a plătit înmormântarea Silviei. Tată a doi copii, bărbatul vrea să-i plătească băiatului şi o pensie alimentară şi să-l ajute toată viaţa.

Pe Silviu, medicii au reuşit să-l salveze. Şi-a revenit din comă şi se va face bine. Mama lui, însă, n-a supravieţuit accidentului înfiorător. Simona a fost condusă, astăzi, pe ultimul drum.

Simona a fost abandonată de mică şi-a fost crescută într-un orfelinat. Rudele soţului erau singurele ei ajutoare. Tânăra mamă a fost plânsă, azi, de-un oraş întreg.

Trecera de pietoni unde Simona a murit şi fiul ei a fost grav rănit pare una blestemată. Silviu şi-a pierdut acolo şi bunica, în urmă cu câţiva ani. Şi ea - tot spulberată de un şofer neatent. De la înălţimea cabinelor, mulţi şoferi nu se asigură suficient. Aşa ajung să distrugă familii întregi.

Silviu va avea nevoie de operaţii şi tratamente care-ar putea dura luni de zile. Costurile sunt imense iar rudele nu au de unde să facă rost de atâţia bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mama din Sibiu care-a fost strivită de un TIR, condusă pe ultimul drum