Antena Meniu Search
x

Mama fratilor Becali a fost gasita moarta in piscina

Este un an negru pentru familia Becali. Mama lui Victor si Giovanni Becali a fost gasita fara suflare in piscina fiilor ei. Matusa lui Gigi Becali ar fi alunecat si ar fi cazut in apa. Politistii considera suspecta moartea femeii in varsta de 83 de ani.

Vezi și

Apelul la 112 a fost efectuat la ora 20:03. Cel care a sunat la serviciul de urgenta este Petrica Costricea, administratorul barului din Pipera. dar si var cu fratii Becali.

Batrana de 83 de ani se pare ca si-a gasit sfarsitul intr-o piscina. Cu o ora inainte, Everdichia Becali l-ar fi sunat pe fiul sau Victor si i-ar fi spus ca vrea sa intre in piscina, iar acesta ar fi sfatuit-o sa il astepte. Cel mai probabil, batrana l-a ignorat.

Cand au ajuns medicii, batrana ar fi fost in piscina, cu fata in jos. N-au mai putut face nimic epntru ea. Se pare ca decesul survenise cu o ora inainte, adica imediat dupa ce a vorbit Victor Becali cu ea la telefon.

In scurt timp, nume mari din lumea fotbalului au venit la domeniul fratilor becali din Pipera. Cristi Borcea, Gica Popescu, Victor Piturca si Vasile Turcu s-au grabit sa le transmita condoleante lui Victor si Ioan Becali. Acesta din urma era foarte apropiat de mama sa si ori de cate ori avea ocazia, vorbea despre ea cu admiratie. Ioan Becali le-a transmis si sotiei, si copiilor admiratia si respectul pentru mama sa.

Trupul neinsufletit al Everdichiei Becali a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru a se stabili cauza mortii.

Gigi Becali ar putea sa le ceara judecatorilor sa-l elibereze pentru o zi ca sa poata merge la inmormantarea matusii sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mama fratilor Becali a fost gasita moarta in piscina