Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă din Iaşi îl acuză pe tatăl italian că a vrut să-i ia copiii cu forţa

Încă doi copii cad victime în războiul dintre părinţii lor, într-un nou scandal de răpire internaţională

de Redactia Observator

la 09.06.2018 , 23:40

Încă doi copii cad victime în războiul dintre părinţii lor, într-un nou scandal de răpire internaţională. O mamă din Iaşi îl acuză pe tatăl italian că a vrut să-i smulgă băieţii cu forţa. I-ar fi înconjurat în trafic, cu trei maşini.

Înconjuraţi de poliţişti, cei doi părinţi îşi aruncă reciproc acuzaţii, într-un război cu miză uriaşă. În joc sunt doi copii, încredinţaţi de judecători tatălui italian, dar aduşi de mama româncă în Iaşi. Acum, bărbatul a venit să-i ia acasă. Cu forţa, acuză femeia. 

"Au blocat strada. S-au pus de-a curmezişul în stil mafiot în mijlocul străzii. Copilul este profund afectat. S-a încercat în stil mafiot să fie luat. Mi s-a tras din braţe copilul", acuză mama copiilor.

Vezi și

Femeia spune că ieri, tatăl a încolţit-o cu trei maşini în trafic. A vrut să îi răpească unul dintre fii.  Însă chiar mama este acuzată de răpire internaţională. Ar fi rămas ilegal cu băieţii în România. A vrut să scape de violenţa bărbatului, susţine ea. De şase ani, de când a născut primul copil, femeia spune că trăieşte în teroare. 

Nu e prima tentativă a tatălui de a-şi recupera copiii. În decembrie, anul trecut, executorii judecătoreşti au încercat să ia minorii de la mamă. Băieţii s-au împotrivit, aşa că autorităţile au renunţat pentru moment.

Trauma a fost însă atât de mare, încât cei doi fraţi au avut nevoie de psiholog. Acum, mama a depus plângere pe numele bărbatului pentru tentativă de răpire. Pentru moment, femeia a plecat acasă cu copiii ei. 

În aceeaşi situaţie mai sunt şi alte zeci de mame românce. Şi în cazul lor, Curtea de Apel Bucureşti a decis înapoierea copiilor taţilor stabiliţi în străinătate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » O mamă din Iaşi îl acuză pe tatăl italian că a vrut să-i ia copiii cu forţa