Antena Meniu Search
x

Mamaia nu doarme vara

În Mamaia, vara nu se doarme. Când apune soarele, turiştii au de făcut o alegere foarte grea între cluburile cu animatoare şi terasele pline.

Vezi și

 În Mamaia, vara nu se doarme. Când apune soarele, turiştii au de făcut o alegere foarte grea între cluburile cu animatoare şi terasele pline. Oricare ar fi alegerea, răsăritul îi prinde tot la distracţie.

Ele sunt domnişoarele-magnet. Atrag zeci de priviri pe secundă. Nu dansează, pur şi simplu. Pulsează odată cu muzica! Animatoarele dau tonul, iar un club întreg le urmează.

Ca un miliardar din top, un domn cu trabuc se bucură de privelişte. Tinere turiste, sus, pe tocuri. Clubberi care toarnă cu atenţie băutura scumpă în pahare. Sute de tineri care au scăpat de soare şi au dat de lasere puternice. Viaţa de noapte e mai fierbinte ca o zi la plajă.

Ieşim pe stradă. Trecem prin parcarea plină cu bolizi, de zeci de mii de euro. Dar nu mergem încă la hotel. Suntem în Mamaia şi mai e până la răsărit. Mai e timp de-o horă la terasă.

Aici se imortalizează fericirea. Şi nota de plată ajunge la cer. În euforia momentului, nu există limite. Fiecare face ce simte. Acest tânăr face ce vrea bicepsul lui, de care pare foarte mulţumit.

La terasă sau la club? Pentru vânătorii de distracţie de pe litoral, e o dilemă care începe odată cu sezonul de vară. Şi oricare ar fi alegerea, pare mereu câştigătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mamaia nu doarme vara