Antena Meniu Search
x

Mamaia, statiunea extremelor

Desi este abia inceput de mai, la mare a inceput deja sezonul vacantelor. Bogati si saraci, turistii au invadat statiunea Mamaia. Nu mai sunt la fel de multi ca weekend-ul trecut, dar patronii nu se plang. Inceputul este mai greu, iar ofertele sunt pentru toate buzunarele.

Vezi și

La 23 de grade in aer si 20 in apa marii, nu este de mirare ca plaja a fost aproape la fel de populata ca de 1 mai. Relaxati pe sezlonguri sau in baldachine, turistii dornici de un bronz timpuriu s-au lasat rasfatati de la primele ore ale dimineatii de razele prietenoase ale soarelui.

La o terasa exclusivista, cel mai ieftin cocktail costa 20 de lei, iar sampania depaseste 150 de lei. In fata tratamentului regesc, banii raman doar un detaliu.

Pe plajele de fite nu te mai poti afisa cu orice costum si nici nu mai poti manca pe plaja. Mergi la o terasa unde si preturile sunt pe masura. Pentru o portie de friptura trebuie sa scoti din buzunar cel putin 30 de lei. De aceeasi bani, spre sudul statiunii, poti manca trei feluri. Ce-i drept, conditiile sunt mai modeste. Aici insa, un sezlong aproape de apa costa doar 10 lei.

Cei care abia acum isi fac bagajele trebuie sa stie ca preturile sunt inca cele din extrasezon. O camera dubla la un hotel de trei stele costa 150 de lei. Cu pana la 50% mai putin decat in plin sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Mamaia, statiunea extremelor