Antena Meniu Search
x

Mâncărurile care înlocuiesc cafeaua. Ce alimente nu ar trebui să lipsească de la micul dejun

Să ne punem în mişcare dimineaţă poate fi o problemă pentru mulţi dintre noi, cel puţin pânâ când nu ne bem cafeaua. Un nutrioţionist ne arată cum putem sfida oboseala şi căpăta suficientă energie pentru întreaga zi, consumând mâncarea potrivită.

Să ne punem în mişcare dimineaţă poate fi o problemă pentru mulţi dintre noi, cel puţin pânâ când nu ne bem cafeaua. Un nutrioţionist ne arată cum putem sfida oboseala şi căpăta suficientă energie pentru întreaga zi, consumând mâncarea potrivită, la micul dejun.

Un nutriţionist prezintă o selecţie de alimente, care ne energizează şi care combat oboseala

Mere - Potrivit unui studiu, consumarea produselor bogate în quercetină cresc rezistenţa şi capacitatea de a face aerobic, chiar dacă nu prea avem chef. Alte alimente bogate în quercetină sunt ardeiul gras, roşiile, spanacul şi kale

Ouă- Ouăle sunt printre cele mai hrănitoare produse şi nu sunt doar o bogată sursă de proteine.

Pe acelaşi subiect

Ele sunt bogate în Vitamina B, care este resposabilă pentru transformarea mâncării în energie. Ouăle conţin şi colină, un nutrient extrem de important pentru susţinerea nivelului de energie al unei persoane.

Nuci- Aceste alimente sunt bogate în Magneziu. Magneziu este una dintre cele mai importante minerale din corpul uman. Fiecare celulă din corpul nostru o conţine şi are nevoie de ea pentrz a funcţiona. În timpul efortului fizic, avem nevoie de 20% mai mult magneziu decât atunci când ne odihnim. Alunele caju şi migdalele au cel mai crescut nivel de magneziu. Nucile sunt, de asemenea, bogate în alte nutriente, între care grăsimi sănătoase şi proteine, ceea  ce le face foarte săţioase.

Ciocoloata neagră- Dacă mâncaţi ciocolată pentru a avea energie, este bine să consumaţi cea mai înaltă concentraţie de cacao posibilă. Ea conţine nutrienţi despre care multă lume spune că ajută la combaterea stresului, creşte nivelul de energie din organism şi ajută la concentrare.

Ciocolata neagră conţine, de asemenea, cofeină.

Apă- Să bem apă este extrem de important din multe puncte de vedere, dar energia este cel mai important dintre ele. Dacă suferi de letargie, aceasta poate fi un semn al deshidratării. Unul dintre cele mai comune simptome ale deshidratării este oboseala, spuns specialiştii.

Un prim pas pentru a ne pune în mişcare dimineaţa este să bem apă, cum ne dăm jos din pat. De asemenea, este foarte important să ne menţinem hidratarea şi pe parcursul zilei, aminteşte Daily Mail.

Citeşte şi: Consumul zilnic de FRUCTE PREVINE apariţia DIABETULUI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mâncărurile care înlocuiesc cafeaua. Ce alimente nu ar trebui să lipsească de la micul dejun