Antena Meniu Search
x

Maraton caritabil într-un parc din Oradea. O parte din bani vor ajunge la copiii fără posibilităţi

Fiecare concurent a alergat cât l-au ţinut picioarele, iar unii dintre ei au reuşit performanţa de a parcurge toţi cei 42 de kilometri.

de Georgiana Botez

la 06.10.2020, 17:18

Vezi și
  • Maratoniştii au alergat de la 1 până la 42 de kilometri.
  • Fiecare a avut propria metodă de a rezista până la linia de sosire.

Şi cum maratonul a fost pentru o cauză bună, jumătate din taxa de înscriere la eveniment va ajunge la copiii fără posibilităţi. Totul pentru ca cei mici să aibă acces la educaţie.

Echipați ca niște sportivi profesioniști, de la cel mai mic până la cel mai vârstnic o sută de atleţi amatori au alergat cât i-au ținut picioarele în parcul Brătianu din Oradea. 

La doar 12 ani, Ianis, a fost singurul copil ce s-a încumetat să alerge 21 de kilometri. Iar recompensa a fost pe măsură, o medalie de supererou, primită pe loc. 

Ianis: Primii 10 kilometri ok, apoi a început să mă doară talpa. Aşa şi ultima tură am băgat mai tare M-am antrenat. Vara asta am avut antrenamente în fiecare zi de luni până vineri.

21 de kilometri a alerga şi domnul Radu pe care vârsta nu l-a împiedicat să participe la evenimentul caritabil.

Maratoniştii au alergat de la 1 până la 42 de kilometri. Iar fiecare a avut propria metodă de a rezista până la linia de sosire.

Taxa de participare a fost de 50 de lei, iar jumatate din banii strânşi vor merge în contul unei fundaţii care va oferi copiilor fără posibilităţi materiale, echipamentele necesare pentru buna desfăşurare a şcolii online. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Maraton caritabil într-un parc din Oradea. O parte din bani vor ajunge la copiii fără posibilităţi