Antena Meniu Search
x

Marcel Gentoiu a ajuns pe litoral

Marcel Gentoiu a ajuns pe Litoral. Nu face plajă şi nici baie în mare. Doar stă pe peron, în gară. Vorbeşte cu pasagerii şi le dă sfaturi. Să nu cumva să-şi lase bagajele nesupravegheate şi vacanţa lor să înceapă cu o vizită la secţia de Poliţie

Vezi și

Marcel Gentoiu a ajuns pe Litoral. Nu face plajă şi nici baie în mare. Doar stă pe peron, în gară. Vorbeşte cu pasagerii şi le dă sfaturi. Să nu cumva să-şi lase bagajele nesupravegheate şi vacanţa lor să înceapă cu o vizită la secţia de Poliţie.

Marcel, geamantanul vorbitor, şi-a făcut prieteni şi la mare. În drumul său prin ţară, pentru a-i avertiza pe călători să aibă grijă de bagaje, Marcel a ajuns în gara din Constanţa. Şi-a făcut repede prieteni.

S-a băgat printre călători, a încercat să intre în vorbă cu ei, dar nu a avut succes cu toţi. Cei mai curioşi au fost copii care au intrat imediat în joc.

Nu a fost prima călătorie a lui Marcel. S-a plimbat şi în Aeroportul Otopeni, dar şi la Gara de Nord.

În primele cinci luni ale acestui an, la nivel naţional, s-au înregistrat 128 de furturi de la călători, în scădere faţă de anul trecut la un volum de peste 20 de milioane de călători.

Marcel Gentoiu este imaginea campaniei Poliţiei Române de prevenire a furturilor de bagaje. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Marcel Gentoiu a ajuns pe litoral