Antena Meniu Search
x

Marea se pregătește de 1 Mai

Marea va fi luată cu asalt de 1 mai! De aproape două săptămâni, în Vama Veche a fost totul rezervat! Mai sunt locuri libere doar în campinguri! Cine vrea extravaganţă s-a orientat, desigur, spre Mamaia

Vezi și

 Doar că acum se găseşte doar o mare de şantiere. Se lucrează peste tot. La faleză, la terase. Sunt însă promisiuni că, de 1 mai, totul va arăta ca pentru un început de sezon ca la carte!

Marea e frumoasă. Învolburată, dar curată. Iar pe plajă au apărut primii vamaioţi! Un pahar de vin aduce petrecerea mai aproape. Noaptea asta nu se doarme pe plajă. E vânt puternic.

S-au apropiat de valuri doar cei care au avut căciuli şi hanorac gros. E însă o vreme bună pentru pregătiri. Se face curăţenie. Anul ăsta, Vama va fi mai plină ca niciodată, de 1 mai!

La două stele, camera pentru două persoane costă 158 de lei pe noapte. La patru stele, 350 de lei. Mai bine zis, a costat. S-a rezervat tot! Frumoasă şi furioasă e marea şi-n Mamaia! Însă, valurile bat la ţărm într-un mare şantier. Se lucrează peste tot!

Sunt lucrările proprietarilor de terase. Dar şi ale municipalităţii! Primăria vrea să schimbe faţa staţiunii. Vor fi piaţete, parcări supraetajate şi trei pasarele. Unele dintre ele, se anunţă a fi gata întrr-o lună. Mai liniştiţi stau proprietarii de hotuluri!

La patru stele, în Mamaia, trei nopţi au costat 160 de euro, pentru două persoane. Au fost pachete speciale cu demipensiune şi acces la SPA

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Marea se pregătește de 1 Mai