Antena Meniu Search
x

Marfă de import sub etichetă românească

Fructe şi legume din import sunt vândute, sub jurământul vânzătorului, ca fiind româneşti. Asta fac unii comercianţi, care ştiu că românului îi place gustul autohton. Ca să fie şi mai credibili, comercianţii umflă şi preţurile.

Vezi și

Fructe şi legume din import sunt vândute, sub jurământul vânzătorului, ca fiind româneşti. Asta fac unii comercianţi, care ştiu că românului îi place gustul autohton. Ca să fie şi mai credibili, comercianţii umflă şi preţurile. Căpşunile noastre sunt mai gustoase, aşa că, sigur, sunt şi mai scumpe.

Comercianţii de pe DN1 vor să-şi vândă marfa cu orice preţ, chiar şi minţind pentru asta. Ca să facă bani, vânzătorii nu se ruşinează să spună că marfa din import este românească. Şi pentru că vânzătorii ştiu că omul este în stare să dea mulţi bani ca să mănânce un fruct autohton, aceştia dublează preţurile.

În piaţă, kilogramul de căpşuni din import nu trece de 8 lei. Căpşunile noastre vor apărea abia peste o lună, iar preţul unui kilogram va fi în jur de 20 de lei. Oamenii se păcălesc însă uşor când vine vorba de trufandale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Marfă de import sub etichetă românească