Antena Meniu Search
x

Maria, o tânără de 19 ani, şi-a pierdut viaţa în accidentul cu 5 morţi de la Vaslui (Video)

Maria Elena P., o tânără de 19 ani din Priponeşti, judeţul Galaţi, şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier din Vaslui, în care au murit 5 tineri. Maria se afla în maşina al cărei şofer ar fi făcut o depăşire total neinspirată, declaşând o tragedie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.06.2019, 12:06

Maria Elena P., o tânără de 19 ani din Priponeşti, judeţul Galaţi, şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier din Vaslui, în care au murit 5 tineri.

Maria se afla în maşina al cărei şofer ar fi făcut o depăşire total neinspirată, declaşând o tragedie.

Maria, o tânără de 19 ani, şi-a pierdut viaţa în accidentul cu 5 morţi de la Vaslui

Cinci tineri au murit, iar alte şapte persoane au fost rănite rănite grav, în Bădeana, judeţul Vaslui, pe DE581, în urma unui accident rutier în care au fost implicate 3 maşini.

Pe acelaşi subiect

A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, numeroase forţe de salvare sosind la locul tragediei. La faţa locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cu module pentru descarcerare şi o autospecială pentru descarcerarea grea. De asemenea, au intervenit 5 echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple (ATPVM) şi 3 ambulanţe SAJ

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

In faţa salvatorilor se desfăşura o privelişte tragică, la accidentul din Vaslui constatându-se existenţa a 12 victime, dintre care 8 persoane erau încarcerate. 4 tineri au fost găsiţi decedaţi la faţa locului, iar o altă persoană a decedat ulterior.

Printre persoanele decedate se afla şi Maria Elena P., o tânără de doar 19 ani, din Priponeşti, judeţul Galaţi, care se afla în maşina cu numere de Bacău al cărei şofer ar fi declanşat tragedia.

Şoferul maşinii în care se afla tânăra, dar şi alte persoane, ar fi făcut o depăşire total neinspirată, provocând o un carambol din care au rezultat 5 morţi la Bădeana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Maria, o tânără de 19 ani, şi-a pierdut viaţa în accidentul cu 5 morţi de la Vaslui (Video)