Antena Meniu Search
x

Video Marian Râlea, mesaj pentru copii, la 20 de ani de la înfiinţarea Teatrului Abracadabra: "Sper că nu au uitat de teatru, sper că o să fie iarăși în sală să ne jucăm"

Veste de... poveste vă dăm acum. În această primăvară, Teatrul Național pentru Copii Abracadabra a împlinit 20 de ani. 20 de ani de când copiii au urcat pe scena teatrului și au devenit eroii din povești.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 07.05.2021, 14:40

Vezi și

La cârna acestui proiect a fost, este şi va rămâne nimeni altul decât îndrăgitul actor Marian Râlea. Trebuie să ştiţi că el vă asteaptă pe live streaming, on line, iar din data de 23 mai, Magicianul vă dă întâlnire la Teatrul Național pentru Copii cu spectacolul Cetatea Poveştilor.

Reporter: Astăzi ne întoarcem în timp și vă dau întâlnire cu copilăria. Copilăria mea are un nume, domnul Marian Râlea sau magicianul, nu?

Marian Râlea: Magi îmi spune toată lumea.

Reporter: Vă ador, vă iubesc, toată ziua am scultat cântecul "Eu pot". Fredonează toată lumea, toată țara, bunicii, copiii?

Marian Râlea: Da. Important este că a fost un șlagăr. Copiii cei mari de acum au crescut cu el și i-au învățat și pe cei mici. Avem 20 de ani de Teatru Național pentru copii, după ce nu am mai fost pe ecran, am considerat că trebuie făcut un teatru și trebuie continuată această interacțiune cu copiii. La noi la teatru de 20 de ani cei mici urcă pe scenă și devin eroii din poveste și atunci ei devin personajele principale din povești

Reporter: De magician, câți ani avem?

Marian Râlea: De magician, cu tot cu televiziune... avem 30 de ani.

Reporter: Cum a fost spectacolul aniversar?

Marian Râlea: Spectacolul a fost unul de mare bucurie, am avut povești magice de primăvară, ne-am adus aminte și de Mica, de Abracadabra și de filmulețele și personajele din Abracadabra, dar în primul rând au fost aceste povești magice de primăvară la care eu țin foarte mult. Şi acum îmi spune lumea 'Magi am crescut cu ține, îți mulțumim'. Când mă duc în piață mă lasă să gust roșiile .

Reporter: Deci ați avut și beneficii de pe urma magicianului. Vreau să știu dacă acest joben v-ar ajuta să vă îndepliniți o dorință pentru că sunteți magician, ce v-ați dori cel mai mult acum?

Marian Râlea: Acum? Să vină vara mai repede și să vină copiii la teatru. Sper că nu au uitat de teatru, sper că o să fie iarăși în sală și că iar o să ne jucăm, noi actorii. Adică ce știm noi actorii să facem cel mai bine? Să ne jucăm. Ce știu copiii să facă cel mai bine? Să se joace, de asta ne și asemănăm puțin.

Reporter: Vreau să le transmiteți ceva copiilor de acasă care sigur se uită și vă iubesc.

Marian Râlea: Să vă dea Dumnezeu sănătate și părinților și bunicilor și nu uitați dragii mei cei mici, că părinții vă sunt cei mai buni prieteni, iar părinților, copiilor mari așa cum le spun eu, să nu uite același lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Marian Râlea, mesaj pentru copii, la 20 de ani de la înfiinţarea Teatrului Abracadabra: "Sper că nu au uitat de teatru, sper că o să fie iarăși în sală să ne jucăm"