Antena Meniu Search
x

Mărturii şocante din spitalul groazei din Ploieşti!

Chirurgul Dan Oprea a spart omerta din sistemul sanitar. Medicii de la Spitalul Judeţean din Ploieşti se solidarizează cu el, pacienţi care au avut de suferit au început să prindă curaj şi să facă plângeri.

Vezi și

Mizerie, gândaci, lipsa cearşafurilor, a medicamentelor şi a instrumentarului medical nu mai pot fi ascunse sub preş. Pacienţii suferă, se îmbolnăvesc sau chiar mor. În locul unde ar trebui să se însănătoşească.

Iadul poartă un nume: Spitalul Judeţean Ploieşti. Intrarea în "iad" e sigură, ieşirea nu mai e la fel. Poveşti trase parcă la indigo. Sute de voci care spun că oamenii sunt trataţi ca animalele.

Nimeni nu vine să le aline suferinţa, nimeni nu vine să-i salveze. Zac pe paturi fără cearceafuri şi calcă pe gândaci. Sunt ei, pacienţii României.

Paguba şi suferinţa pacienţilor se împletesc cu disperarea medicilor în Spitalul Judeţean Ploieşti. Nu au medicamente, nu au aparatură sau instrumente pentru a-şi face meseria.

Unul dintre protejaţi pare să fie soţia managerului spitalului din Ploieşti care a fost angajată cu 6 ani înaintea soţului.

Acesta susţine că a cumpărat în 2013 peste 21.000 de bisturie, iar anual, se fac în jur de 14.000 de intervenţii chirurgicale. Bani ar mai fi în buget pentru că spitalul nu a facturat nici lucrările începute la Secţia de oftalmologie.

Ministrul Sănătăţii l-a numit pe medicul Raed Arafat ca şef al comisiei de anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mărturii şocante din spitalul groazei din Ploieşti!