Antena Meniu Search
x

Mărturiile supraviețuitorilor din clubul Bamboo sunt incredibile, flăcările au ajuns până la etajul şase al blocurilor

Niciun mort, până în acest moment. 38 de oameni au ajuns la spital. Tragedia din Colectiv nu s-a repetat, la aceleaşi proporţii, pentru că oamenii au fost evacuaţi sau au reuşit să se salveze. S-au căţărat pe garduri, iar imaginile surprinse de amatori, în acele momente, sunt incredibile. La fel şi mărturiile. Nu se ştie de la ce a pornit incendiul, dar martorii susţin că în club se fuma.

Vezi și

Niciun mort, până în acest moment. Zeci de oameni au ajuns la spital. Tragedia din Colectiv nu s-a repetat, la aceleaşi proporţii, pentru că oamenii au fost evacuaţi sau au reuşit să se salveze. S-au căţărat pe garduri, iar imaginile surprinse de amatori, în acele momente, sunt incredibile. La fel şi mărturiile. Nu se ştie de la ce a pornit incendiul, dar martorii susţin că în club se fuma.

Sunt oameni care se caţără pe garduri. Au fost evacuaţi din club şi încearcă să se salveze.

Flăcările au ajuns până la etajul al şaselea al blocurilor. Un amator a susprins imaginile incredibile, iar o fotografie arată clar proporţiile dezastrului. Oamenii au ieşit în stradă să dea o mână de ajutor.

Tot în stradă, stau şi cei care au reuşit să se salveze. Vorbesc deja despre posibilele cauze ale incendiului. Răniţii au fost duşi la Spitalul Floreasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mărturiile supraviețuitorilor din clubul Bamboo sunt incredibile, flăcările au ajuns până la etajul şase al blocurilor