Antena Meniu Search
x

Masina de lux a Arhiepiscopiei Buzaului n-a facut nimanui cu ochiul

Scoasa la licitatie ca sa mai aduca bani bugetului firav, limuzina fostului arhiepiscop a fost scoasa la licitatie. Pretul a fost jumatate din cel platit pentru ea: 50.000 de euro.

Vezi și

Limuzina scoasa la licitatie are scaune cu incalzire, sistem de navigare, tapiterie din piele, pilot automat, iar lista dotarilor poate continua. Chiar si asa, licitatia nu a fost cu succes. Poate si din cauza pretului, cam piperat pentru buzunarele celor mai multi dintre noi: 50.000 de euro. Dar se pare ca nu destul de piperat pentru fosta conducere, care acum cinci ani a dat pe ea 100.000 de euro.

Noul ahipiscop are, se pare, alte prioritati. “Sumele rezultate in urma vanzarii celor trei autoturisme vor fi folosite pentru amenajarea unui camin de batrani la manastirea Ratesti”, spune preotul Adrian Ionescu, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei.

La licitatia care se va repeta dupa sarbatorile pascale. Impreuna cu limuzina Mercedes, inca doua autoturisme vor fi scoase la licitatie. O Dacia Logan, cu un pret de pornire de 3.000 de euro si un Renault Clio, cu 2.700 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Masina de lux a Arhiepiscopiei Buzaului n-a facut nimanui cu ochiul