Antena Meniu Search
x

Mașină de teren cu turiști din Craiova, înzăpezită pe un drum din Runcu. Intervenția jandarmilor a durat 4 ore

O mașină de teren cu turiști din Craiova a rămas înzăpezită în noaptea Învierii pe un drum din Runcu, între județele Gorj și Hunedoara. Tractați de jandarmi, turiștii au reușit să ajungă la slujba din noaptea de Înviere, după o intervenție de aproape 4 ore.

de Redactia Observator

la 02.05.2021, 13:24

Turiști înzăpeziți pe un drum din Runcu
Turiști înzăpeziți pe un drum din Runcu - IJJ Gorj
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Jandarmii montani din Runcu au fost sesizaţi de către o familie formată din trei adulți că pe timpul deplasării pe Valea Sohodolului, în zona Vârfului Arcanu, la limită între județele Gorj și Hunedoara, au rămas blocaţi în zăpadă cu un autoturism de teren.

Jandarmii s-au deplasat cu un autoturism de teren în zona indicată, iar după ce au tractat autoturismul, l-au deblocat de pe drumul înzăpezit.

Turiştii au mers în localitatea Runcu, la o pensiune unde s-au cazat.

Intervenţia a durat aproximativ 4 ore, între orele 20.30-00.00, iar turiştii din Craiova, judeţul Dolj, au putut să participe şi la slujba din noaptea de Înviere.

Ultima intervenţie similară a jandarmilor montani din Runcu a avut loc în urmă cu o săptămână, în aceleaşi împrejurări şi loc în sprijinul unei familii din Bucureşti.

„Retransmitem recomandarea ca înainte de a pleca la drum, să se verifice cu atenţie hărţile rutiere şi aplicaţiile de pe dispozitivele electronice, pentru a verifica dacă rutele planificate sunt accesibile circulaţiei rutiere în această perioadă”, transmit jandarmii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mașină de teren cu turiști din Craiova, înzăpezită pe un drum din Runcu. Intervenția jandarmilor a durat 4 ore