Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mașină făcută bucăți de un șofer de 72 de ani, la ieșirea din Târnava. Bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Accident grav la ieșirea din localitatea Târnava din județul Sibiu. Un bărbat de 72 de ani a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit puternic de un microbuz care circula regulamentar. Autoturismul s-a făcut bucăți în urma impactului.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 16:20

"Pe DN 14, km. 50+300, ieșire din Târnava spre Mediaș, un medieșean în vârstă de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre municipiul Mediaș, pe un tronson de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz transport marfă, condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Argeș", au transmis reprezentanții poliției.

accident la ieșirea din Târnava spre Mediaș

Impactul cu microbuzul a fost devastator

Serviciul de Ambulanță Sibiu

Din păcate, șoferul autoturismului a decedat în urmă leziunilor suferite în impact. În zona se circulă îngreunat, în ambele direcții. Polițiștii rutieri fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Mașină făcută bucăți de un șofer de 72 de ani, la ieșirea din Târnava. Bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire