Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mașină făcută scrum, după ce a căzut de pe un dig, în Vâlcea. Șoferul de 22 de ani a ieșit din mașină teafăr și nevătămat

Un șofer în vârstă de 22 de ani și-a văzut moartea cu ochii după ce a căzut cu mașina de pe un dig din județul Vâlcea, la o diferență de nivel de circa 30 de metri, apoi a luat foc.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.04.2021, 18:51

  • Șoferul de 22 de ani era singur în mașină la momentul producerii accidentului.
  • Mașina a luat foc la scurt timp după impactul cu solul.

Potrivit ISU Vâlcea, autoturismul a căzut de pe digul din aval de CHE Ionești, pe partea stângă a Oltului, la o diferență de nivel de circa 30 de metri.

Din primele date se pare că șoferul, un tânăr de 22 de ani din Vitomiresti, Olt, era singur în mașină și se deplasa pe direcția Ionesti-Olanu, când a pierdut controlul volanului, într-o curba, și a căzut cu mașina de pe dig.

În cădere, mașina s-a rostogolit de câteva ori și doar o minune a făcut ca tânărul de la volan să iasă pe propriile picioare, înainte ca autovehiculul să fie cuprins se flăcări.

Tânărul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Tot duminică după-amiază, cinci persoane, între care și un copil de 2 ani, au fost rănite într-un accident cu trei mașini care a avut loc duminică, pe DN6, în localitatea Vităneşti din judeţul Teleorman. Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD.

Acest articol a fost realizat cu informațiile și imaginile transmise de reporterul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mașină făcută scrum, după ce a căzut de pe un dig, în Vâlcea. Șoferul de 22 de ani a ieșit din mașină teafăr și nevătămat