Antena Meniu Search
x

Masina in flacari, din cauza unui scurtcircuit

A imprumutat masina de la unchiul lui ca sa mearga pana la spital dar s-a trezit cu ea in flacari. Un hunedorean a patit asta. De vina ar fi un scurtcircuit.

Vezi și

Pericolul a fost cu atat mai mare cu cat parcarea in care ardea masina era destul de aglomerata. La nici un metru de ea, de-o parte si de cealalta, erau alte autoturisme, iar riscul unei explozie a fost ridicat.

Pompierii au reusi sa intervina inainte ca incendiul sa se extinda. Daunele masinii sunt totale, iar proprietarul nu avea asigurare.

Un trecator a filmat interventia pompierilor. Cu explozii ca niste impuscaturi si un claxon blocat mai puternic decat o sirena de razboi, in imagini se vede cum torta cu volan se transforma intr-o bomba armata.

Sub norul de fum, pompierii se lupta sa salveze nu masina cuprinsa de flacari, ci pe celelalte intre care a fost parcata. La doi pasi, trecatorii privesc curiosi interventia.

In cateva secunde, focul pare invina, insa dusmanul se ascunde sub capota. Pentru a o ridica, pompierii au nevoie de descarcerare.

Intr-un final, capota se ridica si ultimul fir de foc la motor este stins rapid. Ca un genist chemat sa dezamorseze o bomba, un pompier este adus sa scoata din functiune claxonul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Masina in flacari, din cauza unui scurtcircuit