Antena Meniu Search
x

Mașini vechi, transformate în autoturisme celebre

Mașina este ca vinul cu cât e mai veche, cu atât devine mai valoroasă. O demonstrează un tânăr din Oradea pasionat de recondiționarea autoturismelor.

de Redactia Observator

la 29.06.2020, 17:52

Vezi și
  • Maşina a fost expusă în stațiunea Băile Felix.
  • Sute d ecurioşi s-au pozat cu maşina specială

Bărbatul a personalizat nu mai puțin de 100 de maşini care mai aveau puţin să ajungă la dezmembrări. Mașina Dacia centenar, maşina Scooby Doo sau celebra Eclipsse condusă de regretatul Paul Walker în Fast & Furious şi-au recăpătat strălucirea de altădată.

O maşină veche de aproape jumătate de secol şi-a schimbat complet înfăţişarea. Dintr-o epava s-a transformat în celebrul vehicul al misterelor, din ScoobyDo.

Ervin Koszta: M-am gândit şi la a fi unicat şi m-am gândit la ScoobyDo pentru că este o dubă reprezentativă în desne animate şi am vrut să devină un vis în realitate şi impactul este la care mă aşteptam. Am dat pe ea undeva la 4.000 de euro, dar acum a depăşit bugetul cu care am cumpărat-o.

Şi cum o asemena operă de artă nu poate sta închisă în garaj. Maşina a fost expusă în stațiunea Băile Felix, aici sute de curioşi, mai ales copiii, se opresc să vadă în realitate ceea ce văd doar în desenele animate.

Tânăr: Nu am am mai văzut până acum aşa ceva, este ceva unicat, m-a atras foarte mult. Sunt desenele copilăriei mele.

În 20 ani tânărul a pus pe roţi peste 100 de mașini. Are totuşi o slăbiciune: Dacia. Și bineînțeles, aceasta a fost modificată într-un stil 100% românesc.

O alta bijuterie scoasă din mâinile lui Ervin este un Mitsubishi Eclipsse. Maşina este identică cu cea condusă de actorul american Paul Walker în primul film din seria "Furios şi Iute"

Pasiunea nu are limite, iar în mai puţin de două spătămâni, bărbatul intenționează să pună pe roţi şi mașina celebrului Mr. Bean

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mașini vechi, transformate în autoturisme celebre