Antena Meniu Search
x

Video Maşinile lăsate pe trotuar, în Bucureşti, chiar şi pentru câteva minute, vor fi ridicate

Atenţie, unde parcaţi. De săptămâna viitoare, maşinile lăsate pe trotuar chiar şi pentru câteva minute, dispar. Poliţia locală are dreptul din nou să ridice automobilele parcate în locuri nepermise. Pentru a-şi recupera maşinile şoferii trebuie să plătească...1.200 de lei. 

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 28.11.2020, 20:48

Vezi și

În România, bătaia pe locurile de parcare este mai mare decât cea pentru un loc facultate. 6 șoferi revendică în fiecare zi acelaşi spaţiu în care să-și parcheze mașina. Aceeași problemă o găsim și în alte mari orașe precum Cluj-Napoca, Brașov sau Timișoara, însă...

Valentin Stan, reporter Observator: "Cele mai mari probleme cu parcarile sunt in Bucuresti. In Capitala, de exemplu, este aproape imposibil sa gasesti un loc liber. De aceea, pentru multi soferi principala optiune ramane trotuarul . Din momentul in care legea va intra in vigoare este posibil sa ajungeti in astfel de situatii, in care masina sa fi disparut. Haideti sa va aratam unde o gasiti. Undeva la marginea orasului, intr-un parc auto al Primariei. Aici, pe langa amenda data de politistii rutieri, va trebui sa platiti si o taxa de ridicare, care poate sa ajunga si pana la 500 de lei"

Până acum, Primăria putea să ridice doar mașinile abandonate sau cele care blocau traficul. Acum, orice automobil lăsat chiar și câteva ore pe un trotuar sau un spațiu verde poate să fie tractat,

Ideea este bună, planul...greșit, sunt de părere oamenii care cer construirea unor noi parcări. 

Şofer: "Sa faca parcari si dupa aceea sa se ocupe si de ridicatul masinilor parcate ilegal"

Noul primar pariază pe soluţii rapide şi ieftine

Nicusor Dan: "Sunt undeva la 50-60.000 de masini abandonate in Bucuresti. 50-60.000 de masini abandonate si ridicate inseamna 50-60.000 de noi locuri de parcare care iau presiunea de pe bulevarde, de pe spatiile verzi"

În fiecare zi în Bucureşti sunt amendați 20 de șoferi pentru că și-au lăsat mașinile în locuri nepermise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Maşinile lăsate pe trotuar, în Bucureşti, chiar şi pentru câteva minute, vor fi ridicate