Antena Meniu Search
x

Zeci de pasionaţi de maşinuţe electrice s-au adunat într-o competiţie, la Târgu Mureş

Weekend plin pentru pasionaţii de maşinuţe electrice din Târgu Mureş. Zilele acestea are loc Campionatul Naţional de Automodele. Zeci de concurenţi, de la copii de 10 ani, până la copii. cu părul alb îşi pregătesc maşinuţele pentru testul suprem: cursa pe singura pistă permanentă din ţară.

de Redactia Observator

la 03.10.2020, 12:28

Vezi și
  • Dacă cel mai tânăr concurent are 10 ani, cel mai vârstnic a împlinit 68 de ani.
  • Pentru cei ce şi-au dorit cu adevărat să participe, pandemia nu a fost un obstacol. 

De la copii de 10 ani, la oameni în toată firea, toţi s-au adunat în acest weekend la Târgu Mureş pentru a lua parte la Campionatul Naţional de Automodele. Primele probe au început de ieri.

Lucian Fridrik, organizator: Sunt aproximativ 30 de concurenţi veniţi din cele mai importante zone ale ţării: Bucureşti, Târgu Mureş, Arad, Constanţa, Miercurea Ciuc. Astăzi este practic ziua de antrenament, cât de cât setările sunt făcute deja de acasă, astăzi încercăm diferite cauciucuri ca să hotărâm cu ce intrăm în calificări. 

Campionii de altădată, acum părinţi, şi-au adus copiii pentru a împărţi cu ei hobby-ul ce le-a umplut timpul liber de bucurii. 

Dacă cel mai tânăr concurent are 10 ani, cel mai vârstnic a împlinit 68 de ani. Pentru cei ce şi-au dorit cu adevărat să participe, pandemia nu a fost un obstacol. 

Lucian Fridrik: Avem concurenţi din întreaga ţară cu toate că este pandemie şi avem impuse nişte restricţii destul de puternice, încercăm să organizăm totul în siguranţă.

Finala campionatului ţine până duminică, când maşinuţele electrice vor rula pe pista de 30 de metri lungime. Circuitul nu este unul simplu. Deşi drumul va fi drept, pe traseu sunt trambuline care vor pune automodelele construite de concurenţi la încercare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Zeci de pasionaţi de maşinuţe electrice s-au adunat într-o competiţie, la Târgu Mureş