Antena Meniu Search
x

Primele măsuri luate de Metrorex, pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus

Compania Metrorex, cea care administrează metroul bucureștean, a anunțat măsuri suplimentare pentru prevenirea riscului de contaminare cu noul coronavirus, în garniturile de tren.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.02.2020, 18:39

Primele măsuri luate de Metrorex, din cauza epidemiei de coronavirus
Compania Metrorex a luat măsuri suplimentare pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus - Metrorex via Facebook
  • Metrorex va dezinfecta suplimentar barele de susținere și butoanele ușilor de tren
  • Substanțele sunt autorizate de Ministerul Sănătății

Compania Metrorex, cea care administrează metroul bucureștean, a anunțat măsuri suplimentare pentru prevenirea riscului de contaminare cu noul coronavirus, în garniturile de tren.

Astfel, barele de susținere pe care le folosesc călătorii precum și butoanele de deschidere a ușilor vor fi dezinfectate cu produse autorizate de Ministerul Sănătății.

"Informăm că, în contextul actual de gripă sezonieră, precum și pentru prevenirea și diminuarea riscurilor de contaminare cu Coronavirus din această perioadă, Metrorex a dispus următoarele măsuri:​ În trenurile de metrou se va efectua un program suplimentar de dezinfecție a barelor de susținere și a butoanelor de deschidere a ușilor din interiorul acestora cu produse autorizate de Ministerul Sănătății. Acest program este aplicat în cadrul tuturor tipurilor de salubrizare, precum și după executarea reviziilor", au anunțat reprezentanții Metrorex.

"Mai mult, pentru informarea corectă a publicului călător, Metrorex va expune atât în stațiile de metrou, cât și în trenuri, afișe educative de prevenție a infecției cu Coronavirus. Din aceste afișe aflăm cum ne putem proteja pe noi înșine, dar și pe cei din jurul nostru de o eventuală îmbolnăvire", se mai arată în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Primele măsuri luate de Metrorex, pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus