Antena Meniu Search
x

Medic stomatolog, cercetat disciplinar după mai multe postări pe Facebook: 'Din păcate, vaccinurile par a provoca maladii grave!'

Un medic stomatolog din Suceava a intrat în atenţia Direcţiei de Sănătate Publică după ce a postat pe Facebook mai multe mesaje ce par a fi împotriva vaccinurilor.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 04.08.2017, 15:47

Un medic stomatolog din Suceava a intrat în atenţia Direcţiei de Sănătate Publică după ce a postat pe Facebook mai multe mesaje ce par a fi împotriva vaccinurilor.

Colegiul Medicilor Dentişti a început o anchetă în cazul medicului Mircea Puşcaşu, iar acesta riscă să i se ridice dreptul la liberă practică.

Până când cele două colegii profesionale vor lua o decizie în ceea ce îl priveşte, medicul Mircea Puşcaşu susţine în continuare că micuţii nu ar trebui vaccinaţi împotriva diferitelor boli.

Doctorul a solicitat public, pe o reţea de socializare, să fie lăsat să îşi exprime public opiniile medicale şi să critice, civizitat şi argumentat, efectele adverse pe care le-ar putea avea vaccinurile administrate copiilor. 

“În presa nomenclaturistă de pretutindeni sunt incriminaţi public cei care se opun vaccinurilor, degetul acuzator îi demască ca duşmani ai (sănătăţii) poporului, ca focare de boală şi moarte, dar acelaşi deget nu scoate o vorbă despre fundamentul ştiinţific pe care aceştia se bazează în refuzul lor şi despre lipsa unei clarificări publice, dincolo de orice îndoială. Fundament ştiinţific constituit din sute, poate mii de studii independente, care demască problemele grave ale vaccinurilor, de la introducerea lor până astăzi. Nimeni nu este împotriva vaccinurilor! Dimpotrivă, am fi cu toţii mulţumiţi ca să-şi îndeplinească rolul. Din păcate tot ele par a provoca alte maladii grave, sau chiar decesul. Şi tocmai tăcerea, poziţionarea arogantă şi obraznică a industriei farmaceutice şi a autorităţilor de pretutindeni, cazurile flagrante de îmbolnăvire, refuzul acceptării unei reale analize ştiinţifice non-partizane, impunerea lor dictatorială îndreptăţesc poziţiile de contestare şi refuz", susţine medicul într-una din postări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Medic stomatolog, cercetat disciplinar după mai multe postări pe Facebook: 'Din păcate, vaccinurile par a provoca maladii grave!'