Antena Meniu Search
x

Medic urolog, prins în flagrant în timp ce primea mită

Dezvăluiri revoltătoare ies la iveală după flagrantul şi arestarea chiar din spitalul de Urgenţă din Galaţi a medicului urolog Dumitru Ţuţa. Bărbatul ar fi refuzat o atenţie de 300 de lei, pe motiv că este. jignitoare

Vezi și

Dezvăluiri revoltătoare ies la iveală după flagrantul şi arestarea chiar din spitalul de Urgenţă din Galaţi a medicului urolog Dumitru Ţuţa. Bărbatul ar fi refuzat o atenţie de 300 de lei, pe motiv că este. jignitoare.

Medicul i-ar fi sugerat soţiei pacientului să-şi vânda calul şi căruţa pentru un plic mai gros. El este acum în arest la domiciliu. 

Dumitru Ţuţa are 56 de ani şi este medic urolog în cadrul Spitalului de Urgenţă Galaţi. A fost prins ieri dimineaţă în flagrant, chiar în spital, după ce a primit 1.000 de lei de la soţia unui pacient aflat în stare gravă, pe care trebuia să-l opereze.

A dat de înţeles că ar pretinde o anumită sumă de bani.

Femeia ne-a povestit că miercuri, medicul a chemat-o la el în cabinet. A crezut că îi va spune ceva despre operaţie şi s-a pregătit cu o mică atenţie. Într-un plic, 300 de lei. Atât reuşise să adune de la rude, şi ele dintr-un sat sărac din judeţul Tulcea.

După ce a văzut cât este în plic, medicul s-ar fi enervat. Ar fi ameninţat cu externarea soţului şi i-a zis femeii să revină a doua zi cu plicul mai plin.

Una dintre rude a sfătuit-o să reclame cazul. Şi aşa a şi făcut. A mers la conducerea spitalului, care a anunţat imediat Parchetul. Ieri dimineaţă, femeia s-a întors la medic cu 1.000 de lei. Pe care scria însă mită.

E de multă vreme în acest spital. Îmi pare rău şi nu aş vrea ca acest eveimnet să se reflecte şi asupra celorlaţi colegi.care, zic eu, nu se încadrează la aceeaşi categorie.

Judecătorii au hotărât ca medicul să fie cercetat în arest la domiciliu. Pacientul din Tulcea a fost transferat la alt medic şi va fi operat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Medic urolog, prins în flagrant în timp ce primea mită