Antena Meniu Search
x

Mehedinţi: Bătrână lovită de TIR, lăsată pe şosea

A fost lovită de un TIR şi apoi lăsată în mijlocul şoselei. În Mehedinţi, o femeie de 72 de ani a fost descoperită de câţiva şoferi, pe asfalt, fără viaţă

Vezi și

A fost lovită de un TIR şi apoi lăsată în mijlocul şoselei. În Mehedinţi, o femeie de 72 de ani a fost descoperită de câţiva şoferi, pe asfalt, fără viaţă. Vinovatul, un şofer bulgar, a fost prins la câteva ore după accident. Plecase. Le-a spus poliţiştilor că nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva. 

Trupul femeii a rămas fără viaţă pe asfalt, în mijlocul drumului. Urmele izbiturii violente erau vizibile pe câţiva metri. Geanta cu reţete medicale ale victimei, dar şi ochelarii s-au împrăştiat pe şoseaua din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi. Şi totuşi, chiar dacă impactul a fost în plină zi, nimeni nu a văzut nimic. Trupul bătrânei a fost văzut de nişte şoferi mai târziu.

Echipajul medical ajuns la faţa locului le-a ajutat doar pe fiicele bătrânei. Pentru femeia întinsă pe asfalt nu au mai putut face nimic. A decedat, practic, instantaneu în urma impactului. Femeia de 72 de ani a fost lovită de un tir încărcat cu maşini, după cum aveau să stabilească poliţiştii. După impact, şoferul s-a făcut nevăzut. Nu pentru mult timp însă. E vorba de un cetăţean bulgar care spune că nici nu şi-a dat seama că a lovit o pe femeie. Poliţiştii au început cercetările şi au deschis pe numele şoferului un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul acidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Mehedinţi: Bătrână lovită de TIR, lăsată pe şosea