Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Membrii Deep Purple au ajuns in Cluj-Napoca

Fanii britanicilor de la Deep Purple numara orele pana cand ii vor vedea si asculta live pe favoritii lor. Membrii trupei au sosit inca de ieri in Romania, au concert in acesta seara pe scena de la Cluj Arena

de Redactia Observator

la 07.06.2013 , 16:57

Membri Deep Purple au ajuns ieri, în jurul prânzului, în Cluj-Napoca. De la aeroport au fost urcaţi în limuzine de lux şi conduşi direct către hotelul de cinci stele din oraş.

"Are o cameră pentru oaspeţi, dulap, un living, iar aici este partea mai privată cu dormitorul, dresingul si baia personala". Iar bucătarul şef a avut grijă ca meniul să fie pe gustul britanicilor: "Muşchi de vită care este adus de la firma noastră din Jucu cu garnitura de legume la gătar si sosuri precum si produse tradiţionale româneşti".

În camere, artiştii au cerut doar apă şi fructe proaspete. "Au pretenţii minime, în afară de discretie totala si intimitate, alte cerinte nu au fost", a declarat Bogdan Buzoianu.

Vezi și

Membrii trupei au avut totuşi o cerinţă: la stadion să se răcorească cu bere germană. La această oră porţile Cluj Arena Music Fest tocmai se deschid pentru cei peste 25 de mii de spectatori. Cei de la Deep Purple vor urca pe scena în jurul orei 22:00.

Fanii se vor putea bucura de muzica trupei timp de 90 de minute, iar maine seară îi vor putea asculta şi pe cei de la UB40.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Membrii Deep Purple au ajuns in Cluj-Napoca