Antena Meniu Search
x

Meme Stoica speră ca noul cod penal să-l scoată din închisoare

Peste o săptămână, Meme vine la judecată la Tribunal, după ce a cerut să se ţină cont de noua lege.

Vezi și

A fost condamnat la 3 ani şi 6 luni cu executare după legea veche, în dosarul transferurilor, care a trimis după gratii 8 grei ai fotbalului. Printre ei şi Gică Popescu, pentru care Hagi, Nadia şi o mulţime de politicieni cer graţierea.

4 martie, marţi, trei ceasuri rele pentru milionarii fotbalului. Adunat, au luat cu toţii 34 de ani în închisoare. Pe Meme Stoica, sentinţa l-a prins în ofsaid. S-a repliat însă în 3 zile. A cerut la Tribunalul Bucureşti să fie judecat după legile noi - după ce a primit 3 ani şi jumătate de închisoare pe vechiul cod penal.

Articolul 595 arată faptul că un inculpat ar trebui să fie judecat în baza legii favorabile, ori în cazul lui Meme Stoica, potrivit noului cod penal, ar fi scăpat de închisoare. Pentru că faptele pentru care a fost judecat şi ulterior condamnat s-au prescris.

Meme e primul atacant din lotul condamnaţilor. Toţi ceilalţi 7 deţinuţi din dosarul transferurilor stau în joc de glezne. Fraţii Becali şi Borcea la Poarta Albă, Jean Pădureanu la Spitalul Penitenciarului Jilava, iar Copos şi Gică Popescu, într-o celulă la Rahova.

Pentru Gică Popescu, procurorii ceruseră 3 ani de închisoare cu suspendare. Marţi însă, justiţia a hotărât altceva - închisoare cu executare. Cumnatul Hagi joacă acum în apărarea Baciului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Meme Stoica speră ca noul cod penal să-l scoată din închisoare