Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un meniu "altfel" de Crăciun. Sarmale cu burtă de porc și porumb caramelizat

Dacă v-aţi săturat deja de preparatele tradiţionale din perioada sărbătorilor de iarnă, vă spunem acum despre mâncarea de sezon reinventată cu influenţe exotice! Salata boeuf a fost înlocuită cu ficat de pui şi spumă de cartofi, sarmalele, cu burtă de porc şi porumb caramelizat, iar cozonacul cu cremă de ciocolată şi unt de arahide.

de Redactia Observator

la 21.12.2018 , 11:33

Dacă v-aţi săturat deja de preparatele tradiţionale din perioada sărbătorilor de iarnă, vă spunem acum despre mâncarea de sezon reinventată cu influenţe exotice! Salata boeuf a fost înlocuită cu ficat de pui şi spumă de cartofi, sarmalele, cu burtă de porc şi porumb caramelizat, iar cozonacul cu cremă de ciocolată şi unt de arahide.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Chiria sau rata depăşeşte mai mult de 50% din veniturile tale lunare?
Observator » Ştiri sociale » Un meniu "altfel" de Crăciun. Sarmale cu burtă de porc și porumb caramelizat