Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un meniu "altfel" de Crăciun. Sarmale cu burtă de porc și porumb caramelizat

Dacă v-aţi săturat deja de preparatele tradiţionale din perioada sărbătorilor de iarnă, vă spunem acum despre mâncarea de sezon reinventată cu influenţe exotice! Salata boeuf a fost înlocuită cu ficat de pui şi spumă de cartofi, sarmalele, cu burtă de porc şi porumb caramelizat, iar cozonacul cu cremă de ciocolată şi unt de arahide.

de Redactia Observator

la 21.12.2018 , 11:33

Dacă v-aţi săturat deja de preparatele tradiţionale din perioada sărbătorilor de iarnă, vă spunem acum despre mâncarea de sezon reinventată cu influenţe exotice! Salata boeuf a fost înlocuită cu ficat de pui şi spumă de cartofi, sarmalele, cu burtă de porc şi porumb caramelizat, iar cozonacul cu cremă de ciocolată şi unt de arahide.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Un meniu "altfel" de Crăciun. Sarmale cu burtă de porc și porumb caramelizat