Un meniu "altfel" de Crăciun. Sarmale cu burtă de porc și porumb caramelizat
Dacă v-aţi săturat deja de preparatele tradiţionale din perioada sărbătorilor de iarnă, vă spunem acum despre mâncarea de sezon reinventată cu influenţe exotice! Salata boeuf a fost înlocuită cu ficat de pui şi spumă de cartofi, sarmalele, cu burtă de porc şi porumb caramelizat, iar cozonacul cu cremă de ciocolată şi unt de arahide.
Dacă v-aţi săturat deja de preparatele tradiţionale din perioada sărbătorilor de iarnă, vă spunem acum despre mâncarea de sezon reinventată cu influenţe exotice! Salata boeuf a fost înlocuită cu ficat de pui şi spumă de cartofi, sarmalele, cu burtă de porc şi porumb caramelizat, iar cozonacul cu cremă de ciocolată şi unt de arahide.
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰