Meniul complet al mesei de Paști vine direct la ușă! Firmele de catering au început să se facă primele comenzi
Deşi mai sunt 3 săptămâni până la Paşte, la firmele de catering e deja agitaţie. Din ce în ce mai mulţi dintre noi aleg să nu mai gătească pentru masa de sărbătoare, ci să comande. Cu 50 de lei, de persoană, îţi ajunge meniul complet la uşă.
Deşi mai sunt 3 săptămâni până la Paşte, la firmele de catering e deja agitaţie. Din ce în ce mai mulţi dintre noi aleg să nu mai gătească pentru masa de sărbătoare, ci să comande. Cu 50 de lei, de persoană, îţi ajunge meniul complet la uşă.
Comenzile pentru masa de Paşte se dau fie la porţie, fie la kilogram, fie la meniu. Depinde de ce nu ştim să facem singuri în bucătărie, dar şi de bugetul pe care suntem pregătiţi să-l punem la bătaie.
Cele mai căutate sunt, evident, preparatele specifice mesei de Paşte.
Drobul, friptura sau stufatul de miel pot fi comandate separat, dar şi într-un meniu complet. Preparatele pe bază de carne sunt 40-45 de lei kilogramul, iar dulciurile 30. <carton 2> Pentru că gusturile noastre au devenit din ce în ce mai diverse şi mai sofisticate, meniurile complete nu sunt fixe, ci poţi alege din zeci de variante. Multe dintre restaurante mizează pe platouri.
Anul trecut, cele mai multe solicitări la catering şi restaurante au fost pentru dulciurile specifice Paştelui.
Masa de Paşte cumpărată de la firmele de catering costă aproape dublu faţă de cea pregătită în casă.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰