Antena Meniu Search
x

MESAJ controversat postat de un PREOT din Constanța legat de campania #MeToo: "Detest IPOCRIZIA celor care au tăcut ani de zile, practicând prostituția pentru carieră"

Preotul Eugen Tănăsescu, din Constanța, a postat un mesaj controversat pe Facebook, legat de cele care susțin că sunt hărțuite sexual.

Preotul Eugen Tanasescu - FOTO: Facebook

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, a postat un mesaj controversat pe Facebook, legat de cele care susțin că sunt hărțuite sexual, în cadrul campaniei #MeToo.

Tănăsescu spune că susține campania #MeToo, însă detestă ipocrizia vedetelor care au tăcut ani de zile și care, cel mai probabil, s-au complăcut în această situația, pentru a avea diverse avantaje.

"Revin ca să mă fac bine înțeles:

1.Susțin campania antihărțuire sexuală. "Să nu fii desfrânat" este tratamentul potrivit.

Pe acelaşi subiect

2. Rezonez cu Poliția Română. Ți s-a întâmplat, demască.

3. Compătimesc și ofer empatia mea tuturor victimelor care au fost lovite de fenomen.

3.Detest ipocrizia celor care au tăcut ani de zile, n-au avut nici o reacție, nu s-au plâns nici la poliție, nici la procuror ci s-au complăcut pentru avantaje, practicând prostituția pentru carieră. Iar acum, când s-a declanșat valul doar pentru un nene de la Hollywood (pentru creștinele abuzate și violate de extremiștii Orientului n-am văzut #metoo) s-au găsit să "dezvăluie" ( vă rog observați gjilimelele").

Concluzia mea: ca și alte "campanii", se pare că doar problemele puternicilor planetei preocupă populația FB. În rest, faptul că cel mai prigonit grup social de pe planetă rămâne cel al creștinilor (75% din cazuri) nu e nici o campanie.

E firesc, până la urmă. Pentru cei ce ce vor fi veșnic vii, de ce să te îngrijorezi?", este mesajul postat de preot.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Campania online #MeToo a început în urma scandalului sexual în care este implicat producătorul hollywoodian Harvey Weinstein. Acesta este acuzat de hărţuire sexuală şi de viol. 

Luni, actriţa Alyssa Milano a încurajat femeile pe Twitter să vorbească despre experienţele lor nefericite folosind #MeToo. Printre acestea au răspuns şi actriţa America Ferrara, care a mărturisit că a fost abuzată sexual pe când avea 9 ani.

Campania a avut ecou și în România, unde zeci de tinere povestesc experienţe cutremurătoare în care agresorii au fost chiar profesorii lor sau persoane de la locul de muncă.

Printre cei vizați de acuzații de hărțuire sexuală se numără și liderul trupei Racla, Călin Ionescu, care este acuzat că a agresat mai multe tinere care i-au refuzat avansurile.

De asemenea, o fostă gimnastă de origine română a dezvăluit că a fost violată de un multiplu campion, la 15 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » MESAJ controversat postat de un PREOT din Constanța legat de campania #MeToo: "Detest IPOCRIZIA celor care au tăcut ani de zile, practicând prostituția pentru carieră"