Antena Meniu Search
x

Mesaje de Florii 2021. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări pentru cei care poartă nume de flori

În fiecare an, în duminica dinaintea Sfintelor Sărbători de Paşte creştinii sărbătoresc Floriile. Sărbătoarea simbolizează intrarea lu Iisus Hristos în Ierusalim, după învierea lui Lazăr. De asemenea, în această zi, mulţi români îşi sărbătoresc ziua numelui.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.04.2021, 10:49

Femeie cu flori în păr
Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări pentru cei care poartă nume de flori - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Poate cea mai cunoscută tradiţie legată de Duminica Floriilor ţine de folosirea ramurilor de finic în zona orientală, de salcie în zona de sud a României şi de răchită în zona Bucovinei. Oamenii aduc de la biserică aceste ramuri sfinţite şi le aşează la colţul icoanelor ca un mod de a le păstra binecuvântate într-un loc sacru de acasă.

Ce nume se sărbatoresc de Florii

În Duminica Floriilor sunt sărbătoriţi românii care poartă nume de floare, ca de exemplu Camelia, Margareta, Violeta, Lăcrămioara, Narcisa, Crina, Iris, Dalia, Anemona, Brânduşa sau, în cazul bărbaţilor, Viorel, Florin, Florian, Florentin, Florinel, Crina, Florin, Florina, Florica, Floricica, iar dacă doriţi să le transmiteţi un gând bun, dar nu aveţi inspiraţie, mai jos descoperiţi câteva idei de mesaje de Florii, sms-uri şi urări de Florii. 

Cel mai des întâlnit nume de floare în ţara noastră este Viorica, nume purtat de mai bine de 145.020 de femei. De asemenea, Florentina este purtat de peste 129.947 de femei, iar Florica de 91.751 de doamne şi domnişoare din România. 

La polul opus, Florin este numele purtat de 336.793 de bărbaţi, Viorel de 145.673 de bărbaţi, iar pe locul trei este Florian, numele 54.608 de bărbaţi din ţară. 

Cele mai frumoase mesaje de Florii

Îţi urez ca toate zilele care urmează să îţi fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. La multi ani de Florii!

Îţi doresc multă sănătate, iubire, fericire, să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani de Florii!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea cele mai mari urări de bine. Să ai parte de multă sănătate, mult noroc şi fie ca toate dorinţele să ţi se îndeplinească. Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulţi ani de Florii!

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

De ziua ta, toate florile din lume să îţi ureze „La Mulţi Ani!” Îţi doresc tot binele din lume, să ai aprte de multă fericire şi de clipe de neuitat alături de cei dragi.

Mesaje de Florii pentru persoana iubită 

Eşti persoana care mi-a luminat viaţa şi mi-a încălzit sufletul! La Mulţi Ani!

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Frumuseţea trandafirilor şi gingăşia narciselor pălesc în faţa ta! Eşti cea mai preţioasă floare! La Mulţi Ani, iubita mea!

Cerul se înseninează de fiecare dată când păşeşti afară, vântul adie domol, iar păsările ciripesc de îndată ce te văd pe tine! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Mesaje de Florii pentru mama 

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani, draga mea mamă! Te iubesc nespus!

Draga mea mamă, îţi doresc în această zi să fii înconjurată de iubire şi fericire. Dumnezeu să îţi călăuzească paşii, să te ţină puternică şi sănătoasă, să îţi ofere clipe de neuitat şi să-ţi îndeplinească toate dorinţele. Te iubesc, la mulţi ani!

O mare bucurie să te am ca mamă, draga mea Floare. M-ai protejat cu petalele tale şi m-ai ajutat să înfloresc şi eu, bobocul tău. La mulţi ani!

Fie ca viaţa ta să se umple de căldura, lumina şi dragostea pe care mi le-ai oferit mie! La Mulţi Ani, draga mea mamă!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani! Te iubesc draga mea mamă!

Mesaje de Florii pentru tata

La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un “Floricel”.

Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani, dragul meu tată!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui, tată!

Ziua numelui să-ti fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La Mulți Ani, dragul meu tată!

Din adâncul sufletului îți doresc că anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI!

Sărbătoarea Paștelui este un motiv de bucurie. Familiile se strâng în jurul mesei și se bucură de cele mai alese preparate. Cel mai des întâlnit obicei în toate zonele țării este ciocnitul ouălor, lucru care îi bucură în egală măsură și pe copii și pe adulți. Nu uita că îi poți bucura pe cei dragi cu mesaje de Paște.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mesaje de Florii 2021. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări pentru cei care poartă nume de flori