Antena Meniu Search
x

MESAJE sfâșietoare după moartea lui George, tânărul de 18 ani găsit SPÂNZURAT în această dimineață: "Ai plecat mult prea devreme"

Moartea lui George, tânărul de 18 ani găsit spânzurat în această dimineață, pe stadionul din Cugir, i-a șocat pe prietenii și colegii acestuia.

Moartea lui George, tânărul de 18 ani găsit spânzurat în această dimineață, pe stadionul din Cugir, i-a șocat pe prietenii și colegii acestuia.

Trupul lui George Căldăraș a fost găsit în această dimineață, în incinta stadionului Parc din orașul Cugir. Tânărul a agățat o sfoară de o bară de fier și apoi și-a înfășurat-o în jurul gâtului.

El a absolvit în acest an Colegiul Naţional ”David Prodan” din Cugir, însă nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat. 

Pe acelaşi subiect

Foștii colegi și profesori, dar și prietenii lui sunt șocați de vestea dispariției acestui băiat cu ”suflet bun”.

”Mereu ai fost un coleg linistit, bun, zâmbitor si care sarea mereu in ajutor. Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Condoleante familiei! 😢😢😣😣”, i-a scris o prietenă.

”Dumnezeu sa te ierte suflet bun😭😭😭😭😭 mult prea devreme ai plecat de langa noi…😢😢😢😢”, este un alt mesaj. 

Potrivit unor surse din anturajul său, George ar mai fi avut o tentativă de suicid, în clasa a XI-a. Atunci a primit consiliere psihiatrică la un spital din Cluj, unde a fost vizitat de colegi și chiar de o parte dintre profesorii săi. Aceștia spun că era un băiat ”cu suflet bun”, mereu săritor și prietenos.

Tânărul locuia cu o bunică, mama sa fiind plecată la muncă în Germania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » MESAJE sfâșietoare după moartea lui George, tânărul de 18 ani găsit SPÂNZURAT în această dimineață: "Ai plecat mult prea devreme"