Antena Meniu Search
x

Mesajul emoţionant al familiei lui “Didi” Prodan: “De-abia acum ne dăm seama…”

Familia fostului mare fotbalist Daniel Prodan a transmis un mesaj mai mult decât emoţionant cu privire la durerea cauzată de moartea fulgerătoare a lui “Didi”.

Familia fostului mare fotbalist Daniel Prodan a transmis un mesaj mai mult decât emoţionant cu privire la durerea cauzată de moartea fulgerătoare a lui “Didi”.

"«Zâmbetul Generaţiei de Aur». Aşa i-au spus colegii lui «Didi» şi asa am vrea să ni-l aducem aminte cu toţii, însă acum, zâmbetul nostru ne-a părăsit şi în locul lui a rămas doar tristeţe. De-abia acum ne dăm seama cât de mici suntem în faţa sorţii şi cât de puţin contează alte înfrângeri suferite de-a lungul vieţii. Înfrângerea asta e cea mai dureroasă, pentru că acum nu mai ai ocazia să-ţi iei revanşa. Tot ce poti să faci e să trăieşti aşa cum el te-a invăţat. Cu zambetul pe buze. Oricât de greu ar fi, suntem siguri că asta şi-ar fi dorit Daniel de la noi, motiv pentru care vă chemam să ne fiţi alături în aceste momente grele. Vă mulţumim pentru sprijin. Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul transmis de familia lui Daniel Prodan.

Potrivit comunicatului respectiv, sicriul cu trupul lui Daniel Prodan a fost depus joi, la 14:00, la capela Bisericii "Sfântul Ilie" din Pipera. Cei care vor să îşi ia rămas bun de la fostul fotbalist sunt aşteptaţi şi vineri, între orele 10:00 şi 18:00, la zona VIP de la Arena Naţională. Vineră seara, la 20:00, sicriul va fi readus la Biserica "Sfântul Ilie", iar sâmbătă, de la 14:00, la cimitirul cu acelaşi nume, va avea loc înmormântarea.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a încetat din viaţă în urma unui infarct, miercuri seara, la vârsta de 44 de ani. Prodan a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua Bucureşti, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar Bucureşti, FC Naţional şi Messina. La echipa naţională, fostul fundaş a strâns 54 de selecţii.

Vezi şi Sfâşietor! SMS-ul dat de Prodan cu 30 de minute înainte să cadă din picioare . Gică Popescu: "În momentul în care s-a stins, Didi îmi trimitea mesaje" (FOTO)

Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului internaţional, care s-a stins din viaţă sub privirile soţiei sale, Licinia, la vârsta de doar 44 de ani. Este primul component al Generaţiei de Aur care se stinge din viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mesajul emoţionant al familiei lui “Didi” Prodan: “De-abia acum ne dăm seama…”