Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul sfâşietor al logodnicei tânărului UCIS la Constanţa pentru că a încercat s-o apere: "Sufleţel drag, abia aştept să ajung în Ceruri alături de tine"

Anastasia, iubita tânărului Valentin Băicoianu, ucis la Constanţa pentru că a încercat să o apere, a postat un mesaj deosebit de emoţionat pe Facebook, plin de suferinţă, în care scrie că aşteaptă cu nerăbdare să se reîntâlnească în Ceruri.

de Cristian Ionescu

la 20.07.2017 , 15:30

Anastasia, iubita tânărului Valentin Băicoianu, ucis la Constanţa pentru că a încercat să o apere, a postat un mesaj deosebit de emoţionat pe Facebook, plin de suferinţă, în care scrie că aşteaptă cu nerăbdare să-l reîntâlnească pe Valentin în Ceruri.

Anastasia, cu care băiatul trebuia să se căsătorească, a postat o declaraţie de dragoste sfâşietoare pe contul său de Facebook: „Lumina ochilor îţi eram, mă iubeai şi te iubeam în fiecare moment. Aş scrie un roman despre cât de frumoasă a fost dragostea noastră şi veselă, mi-ai înveselit viaţa cu totul, doar lângă tine voiam să rămân toată viaţa. Aş scrie şi aş scrie, dar nu reuşesc încă să accept că este adevărat. Aş spune lumii întregi ce om minunat am avut alături de mine. Sufleţel drag, dorul de tine nu îl poate şterge nimeni. Abia aştept să ajung în Ceruri alături de tine".

Articolul continuă după reclamă

Valentin plecase din Slobozia însoțit de niște prietene, să meargă la Nerversea. La finalul evenimentului, acesta s-a urcat într-un mijloc de transport în comun. Un grup de scandalagii a încercat să le agreseze pe fetele care îl însoțeau pe Valentin Băicoianu, iar tânărul a încercat să aplaneze conflictul.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre respectivii scandalagii l-a lovit cu un pumn în față și l-a trântit la pământ, tânărul căzând din autobuz şi lovindu-se cu capul de bordură. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în stare gravă, fiind ulterior transportat către o unitate medicală din București, unde a murit.

Agresorul tânărului care a murit după o altercație în autobuz a fost prins. Bărbatul a fost săltat de polițiști de la domiciliul părinților săi, din județul Tulcea.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, este cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte și, dacă va fi găsit vinovat, el riscă să își petreacă ani grei după gratii.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Mesajul sfâşietor al logodnicei tânărului UCIS la Constanţa pentru că a încercat s-o apere: "Sufleţel drag, abia aştept să ajung în Ceruri alături de tine"