Antena Meniu Search
x

Metoda "Accidentul", perfecţionată cu fiecare caz de înşelăciune în parte

Metoda "Accidentul" nu doar că ia amploare, dar este perfecţionată cu fiecare caz de înşelăciune în parte. Cel mai nou păgubit este un bărbat din Arad, care a fost sunat de un poliţist şi un avocat, ambii închipuiţi.

Vezi și

I s-a spus că trebuie să plătească cinci mii de lei. Doar aşa îşi putea salva fiica şi ginerele, care ar fi provocat un accident cu victime.

Se întâmpla ieri dimineaţă, când bătrânul a fost ridicat din fotoliu de un telefon. În dialogul abia început, tâlharul i s-a prezentat ca agent de poliţie. Şi aşa a întins firul unei întâmplări fictive petrecute în Bucureşti, menită să-l sensibilizeze pe bătrân.

Un accident rutier cu ei vinovaţi. Iar poliţistul fictiv de la faţa locului şi avocatul, la fel de fictiv, le-au sfătuit pe bărbat să scoată bani dacă vrea să îşi salveze familia.

N-a stat pe gânduri şi a făcut tot ce i s-a spus. Dar culmea escrocheriei abia urma să fie atinsă. Aşa cum i s-a cerut, ca să nu-l mai sune nimeni. Iar până să se dezmeticească şi să-i anunţe pe adevăraţii poliţişti, era prea târziu.

Sfatul agenţilor rămâne acelaşi şi nu e pentru ei, căci ştiu prea bine metoda. Toţi oamenii să fie cu băgare de seamă, pentru că pot ajunge chiar şi la faliment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Metoda "Accidentul", perfecţionată cu fiecare caz de înşelăciune în parte