Antena Meniu Search
x

Mici din carne de cal intr-un hipermarket din Capitala!

Si mici si de cal. Gratarul de vacanta ne pune pe ganduri. Avem carne de cal si in mici. Neregula a fost descoperita de inspectorii sanitar-veterinari intr-un hipermaket din Bucuresti. In total, 200 de kilograme de mici au fost confiscate pana cand vor fi date rezultatele analizelor.

Vezi și

Angajatii magazinului nu au o problema ca ar fi vandut carne de cal. Nici cumparatorii nu par speriati ca produsul nelipsit de pe mesele romanilor a intrat in ruleta alertelor alimentare. Nici bucatarii nu se tem ca vor scoate micii din meniu, in ciuda tuturor alertelor. “Problema cea mai mare este: carnea de cal, in principiu, n-are ce sa caute acolo si consumatorul trebuie sa stie ca exista, sa fie pusa pe eticheta”, a declarat nutritionistul Corina Zugravu.

Nimeni nu stie cati mici din carne de cal au sfarait, la primele gratare din aceasta primavara. Cert este ca a durat o saptamana de cand s-au luat probe de la carnea din hipermarket, pana cand au venit rezultatele analizei de ADN.

“Buletinul de analiza a aparut in cursul zilei de ieri si azi a fost pus pe sistemul rapid de alerta”, a declarat Vladimir Manastireanu, presedinte interimar la Autoritatea Sanitar Veterinara pentru Siguranta Alimentelor.

Lotul de carne compromis provenea de la o firma din Ploiesti si a fost pus sub sechestru.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mici din carne de cal intr-un hipermarket din Capitala!