Antena Meniu Search
x

Micii cu bere, la putere de 1 Mai. Cel mai mare mic a măsurat 156 de metri!

Mititeii rămân în continuare preferaţii românilor la capitolul grătare. Mulţi au furat startul tradiţiei de 1 Mai şi chiar au dus-o la extreme. E vorba câţiva oameni care s-au ambiţionat să prepare cel mai mare mic

Vezi și

Mititeii rămân în continuare preferaţii românilor la capitolul grătare. Mulţi au furat startul tradiţiei de 1 Mai şi chiar au dus-o la extreme. E vorba câţiva oameni care s-au ambiţionat să prepare cel mai mare mic. Aşa a apărut micul de 156 de metri, pus pe grătar în Parcul Naţional din Capitală, din care s-au înfruptat sute de oameni.

O porţie de mic la metru costă 35 de lei. Cine nu poate mânca atât, îşi cheamă prietenii în ajutor. Sau negociază cu bucătarul. Aceeaşi echipă a gătit anul trecut un mic puţin mai mare de 100 de metri. Secretul gustului începe odată cu aprinderea focului. 

La aer curat, în pădurile de la marginea Capitalei, cei mai matinali bucureşteni au venit în zori să prindă un loc la mesele de la umbră. Înarmaţi cu grătare, cărbuni şi baxuri de bere. Până la prânz, masa a fost gata.

Anul acesta, mulţi tineri au dat marea pentru un picnic cu prietenii în natură.

Lângă mici, berea merge cel mai bine, spun băieţii. Fetele, însă, preferă cidrul de pere sau de coacăze. Şi se gândesc şi la natură. Un grup de studenţi de la Politehnică nu mai vor să risipească mâncarea, aşa că au calculat porţiile pentru fiecare persoană de la masă. 

Sunt, însă şi români mai comozi. Un bărbat din Piatra Neamţ şi-a pregătit ustensilele în casă şi într-o oră a savurat micii direct pe balcon, la etajul al doilea al unui bloc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Micii cu bere, la putere de 1 Mai. Cel mai mare mic a măsurat 156 de metri!