Antena Meniu Search
x

Mihaela Vieru a fost înmormântată în satul bunicilor din Vrancea

Trei familii îi vor duce astăzi pe cei dragi pe ultimul drum. Chitaristul Costi Ignat, fost membru al trupei Monarchy, şi Alexandra Matache, o tânăra care a studiat jurnalismul, vor fi înmormântaţi în Bucureşti, iar Diana Enache, tânăra care a fost găsită ţinându-se de mână în toaleta clubului cu prietena ei cea mai bună, va fi înmormântată în Argeş.

Vezi și

 Trei familii îi vor duce astăzi pe cei dragi pe ultimul drum. Chitaristul Costi Ignat, fost membru al trupei Monarchy, şi Alexandra Matache, o tânăra care a studiat jurnalismul, vor fi înmormântaţi în Bucureşti, iar Diana Enache, tânăra care a fost găsită ţinându-se de mână în toaleta clubului cu prietena ei cea mai bună, va fi înmormântată în Argeş. Ieri, Mihaela Vieru a fost îngropată în satul bunicilor. Şi pe Monica Tănăsoiu, director de creaţie la o companie din Capitală, au plâns-o neîncetat cei dragi.

Mihaela era fericită. În Clubul Colectiv şi-a însoţit vineri prietenul. S-au bucurat de muzică împreună. Iar când focul a oprit muzica, au murit unul lângă celălalt.

Mihaela Vieru a fost înmormântată în satul bunicilor ei din Vrancea. Acolo unde, în copilărie, adora să-şi petreacă vacanţele. A fost îngropată cu o zi înaintea zilei de naştere. Astăzi, Mihaela ar fi împlinit 32 de ani.

Tânăra absolvise Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii şi era director de vânzări la o firmă din Bucureşti. Iubirea pentru muzică a dus-o într-un loc de unde ea şi alţi 31 de tineri nu s-au mai întors. Pe Mihaela au plâns-o părinţii, sora şi prietenii. Dar şi bătrânele satului sub ochii cărora a crescut până când a plecat la şcoală, în Oneşti.

Un înger a plecat pe ultimul drum şi în Bucureşti. Monica Tănăsescu avea 35 de ani şi era director de creaţie la o companie din Capitală. Iubea muzica, animalele şi zâmbea tuturor. Cu sufletul ei, spun prietenii, tranforma totul în bucurie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mihaela Vieru a fost înmormântată în satul bunicilor din Vrancea